Βατοί αντίπαλοι για την Μαρία, “τρέλα” στο πάνω μέρος – DRAW

Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση του Wimbledon Championships και στις γυναίκες, με την Μαρία Σάκκαρη να τοποθετείται στο κάτω μέρος του ταμπλό. Ο κακός χαμός στο πάνω μέρος, με αρκετά hot ονόματα…

Στο πρώτο section, του δευτέρου μέρους του ταμπλό τοποθετήθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο φετινό Wimbledon.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα, Νο92 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA,

ενώ αν προκριθεί, διασταυρώνεται με την Μόνα Μπαρθέλ.

Μπορεί η Βελγίδα να είναι επικίνδυνη τενίστρια, ειδικά στο γρασίδι, όμως η Μαρία αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, και με δεδομένη την βελτιώσή της τους τελευταίους μήνες, δεν θα έχει δύσκολο έργο.

Στον 3ο γύρο, η 23χρονη πρωταθλήτρια μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ντεφορμέ Ελίνα Σβιτόλινα. Δεν παύει, φυσικά να είναι ένα από τα δυσκολότερα εμπόδια του ταμπλό, αλλά σίγουρα η Ουκρανή στην παρούσα φάση δεν είναι φόβητρο.

Αν η Μαρία κάνει το βήμα παραπάνω και φτάσει μέχρι τον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αναστασία Σεβάστοβα και Πέτρα Μάρτιτς.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι επίσης τα ονόματα της Καρολίνα Πλίσκοβα και των Ναόμι Οσάκα και Σιμόνα Χάλεπ.

Το Νο2 του ταμπλό, Οσάκα, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην πολύ επικίνδυνη Γιούλια Πουτίντσεβα, ενώ στον 2ο γύρο θα παίξει με την Ίγκα Σβιάτεκ. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Σοφία Κενίν και στους “16” θα παίξει με την Καρολίν Βοζνιάκι.

Πιθανός προημιτελικός, αυτός ανάμεσα στην Γιαπωνέζα αθλήτρια, και την Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρουμάνα από την πλευρά της για να φτάσει στα προημιτελικά, θα πρέπει να αποκλείσει κατά σειρά τις Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς, Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, Βικτόρια Αζαρένκα και Αρίνα Σαμπαλένκα (ή Βίνους Γουίλιαμς).

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο, η θαυματουργή 15χρονη Κόκο Γκοφ, θα παίξει με την 38χρονη Βίνους, σε μια απίθανη μονομαχία!

Το Νο3 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα, είναι επίσης η πιθανή αντίπαλος της Ελίνα Σβιτόλινα (ή και… γιατί όχι της Μαρίας Σάκκαρη) στα προημιτελικά.

Η Τσέχα θα παίξει με τις Λιν Ζου, Μόνικα Πούιγκ, Σου Γουέι Σιέχ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα κατά σειρά, αν επαληθευτούν τα προγνωστικά, στον δρόμο της για την “8αδα”.

Πραγματική… τρέλα επικρατεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σερίνα Γουίλιαμς, Άσλεϊ Μπάρτι, Αντζελίκ Κέρμπερ, Πέτρα Κβίτοβα, Κίκι Μπέρτενς, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Μαρία Σαράποβα.

Φυσικά, υπάρχουν και αυτά των Μπελίντα Μπένσιτς, Ντόνα Βέκιτς και Γιούλια Γκέργκες, που στο γρασίδι πάντοτε χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ξεκινώντας από τη Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, η Αυστραλή θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σαϊσάι Ζενγκ στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο διασταυρώνεται με την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Στον 3ο γύρο έχει πιθανή μεγάλη μονομαχία με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, πριν να κλείσει το ραντεβού της στους “16” με μια εκ των Μπένσιτς και Βέκιτς.

Στα προημιτελικά η πρωταθλήτρια του πρόσφατου Γαλλικού Όπεν, θα περιμένει μια εκ των Σερίνα Γουίλιαμς, Αντζελίκ Κέρμπερ και Μαρία Σαράποβα.

Η υπερασπίστρια του τίτλου, Κέρμπερ, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην συμπατριώτισσα της, Τατιάνα Μαρία, ενώ στον 2ο γύρο διασταυρώνεται με την Λορέν Ντέιβιτς, πριν να παίξει στους “32” του θεσμού, κόντρα σε μια εκ των Σαράποβα και Σουάρεζ Ναβάρο.

Όποια… επιβιώσει από αυτό το bracket θα βρει κατά πάσα πιθανότητα την Σερίνα Γουίλιαμς στον 4ο γύρο. Η Αμερικανίδα θα ντεμπουτάρει απέναντι στην qualifier Γκάτο Μοντικόνε από την Ιταλία, ενώ στον 2ο και 3ο γύρο αντίστοιχα θα παίξει με τις Κριστίνα Πλίσκοβα και Γιούλια Γκέργκες.

Όσον αφορά τώρα τον έτερο προημιτελικό από το πάνω μέρος του ταμπλό, Κίκι Μπέρτενς και Πέτρα Κβίτοβα είναι τα επικρατέστερα ονόματα να αναμετρηθούν.

Η Ολλανδή αρχικά, θα κάνει πρεμιέρα με την Μάντι Μινέλα, ενώ στον 2ο γύρο διασταυρώνεται με την Τέιλορ Τάουνσεντ από τις ΗΠΑ. Στον 3 γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την Λέσια Τσουρένκο και στους “16”, την Κιάνγκ Γουάνγκ, ή την Ελίζ Μέρτενς.

Η Τσέχα από την πλευρά της, που πέρυσι είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο μόλις από την Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς, έχει tricky 1ο γύρο απέναντι στην Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα πιθανότατα, ενώ στον 4ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την Σλόαν Στίβενς. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο bracket βρίσκεται και η Γιοχάνα Κόντα.

Πιθανοί προημιτελικοί βάση seeding

Μπάρτι-Κέρμπερ
Μπέρτενς-Κβίτοβα
Σβιτόλινα-Κα.Πλίσκοβα
Οσάκα-Χάλεπ

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βατοί αντίπαλοι για την Μαρία, “τρέλα” στο πάνω μέρος – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα