Τσόριτς: “Από τα καλύτερα ματς της ζωής μου” – VIDEO

Παραλίγο να μην ταξιδέψει καν στη Σαγκάη και τώρα βρίσκεται στον τελικό του Κινέζικου Masters

Ο ταλαντούχος Κροάτης, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν μέχρι και να μην αγωνιστεί στο Shanghai Masters, λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζε ωστόσο την Κυριακή θα αγωνιστεί στον πρώτο του Masters 1000 τελικό αντιμετωπίζοντας τον πιο φορμαρισμένο τενίστα στον κόσμο, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 21χρονος Τσόριτς, επικράτησε 6-4, 6-4 του υπερασπιστή του τίτλου, Ρότζερ Φέντερερ, χαρακτηρίζοντας τη νίκη του ως μια από τις μεγαλύτερες της καριέρας του (αν όχι τη μεγαλύτερη).

“Αν

δεν είναι η καλύτερη, είναι μέσα στο Top2, Top3. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Όταν ήρθα στο τουρνουά, ο λαιμός μου ήταν λίγο σφιγμένος και σκεφτόμουν μέχρι και να αποσύρω τη συμμετοχή μου. Δεν έπαιζα καλά. Δεν ένιωθα καλά και δεν ήξερα πραγματικά πως θα το ανατρέψω αυτό. Είπα στον εαυτό μου “Οκ, δεν έχω να χάσω τίποτα”. Έκανα πολλά περισσότερα απ’οτι περίμενα και εγώ” είπε χαρακτηριστικά ο χαρισματικός άσος.

Ήταν η δευτερη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και μάλιστα ξανά σε τελικό, μετά από αυτή στο Βασίλειο του Ελβετού, στο Χάλε νωρίτερα στη σεζόν.

“Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει ποτέ. Ένιωθα πολύ καλά τη μπάλα. Νομίζω σέρβιρα καλύτερα από ποτέ. Έψαχνα τις γωνίες, σέρβιρα στο σώμα. Όλα πήγαιναν μέσα. Σίγουρα αυτό δεν είναι το φυσιολογικό μου επίπεδο. Το ξεπέρασα κατά πολύ…” παραδέχθηκε ο Κροάτης.

Με τη συμμετοχή του στον τελικό του Masters της Σαγκάης, ο Τσόριτς έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο13 του κόσμου, σημειώνοντας νέο career high.

Σε περίπτωση που κάνει νέα υπέρβαση και κερδίσει τον Τζόκοβιτς, θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον 12ο της βαθμολογίας, Νταβίντ Γκοφάν.

SHANGHAI MASTERS DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Τσόριτς: “Από τα καλύτερα ματς της ζωής μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα