Τσιτσιπάς: “Το επόμενο ματς είναι μεγάλη πρόκληση”

10:22 3/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ, τον οποίο κέρδισε στην πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ, όσο και για τον επόμενο αντίπαλό του στο τουρνουά, Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Πολωνό, με φόντο την είσοδό του στα προημιτελικά της σειράς ΑΤΡ 500 και αν καταφέρει να προκριθεί εκεί, θα εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει όμως κόντρα στο Νο30 του κόσμου, όπως πολύ καλά γνωρίζει και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε,

στις δηλώσεις του που ακολούθησαν το ντεμπούτο του:

“Έπρεπε να παίξω πιο σταθερά στις κρίσιμες στιγμές, ώστε να τα βγάλω πέρα. Αυτό που βελτίωσα, ήταν η ταχύτητα στις μπάλες μου. Τις ένιωσα λίγο αδύναμες πιο πριν και έτσι ανέβασα ρυθμό.

Ο αντίπαλός μου έκανε καλό παιχνίδι, σέρβιρε εξαιρετικά, δεν έκανε πολλά λάθη και ήταν πραγματικά δύσκολο ματς. Μόλις έβαλα στο μυαλό μου όμως, ότι έπρεπε να παλέψω για τη νίκη και να μην είμαι χαλαρός, ένιωσα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά τη συνέχεια του τουρνουά, έχω παίξει αρκετές φορές με τον Χουρκάτζ στο παρελθόν. Είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος και πάντα με κάνει να περνάω δύσκολα στο court. Είναι πρόκληση το επόμενο ματς.

Μπορεί να σερβίρει εξαιρετικά. Έχει ένα πολύ καλό μπάκχαντ, το οποίο μπορεί να παίξει και στην ευθεία και στη διαγώνιο. Αυτό είναι νομίζω το πιο μεγάλο του όπλο. Από το φόρχαντ επίσης, δεν κάνει πολλά λάθη. Συνολικά, είναι πολύ σταθερός και καλός παίκτης”.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Το επόμενο ματς είναι μεγάλη πρόκληση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα