Τσιτσιπάς: “Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος με Νόλε”

Έτοιμος για τον μεγάλο σημερινό ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στο Mubadala World Tennis Championships κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, επεσήμανε ότι τα παιχνίδια με τον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι σαν όλα τα άλλα και πως πρέπει να παίξει πολύ συγκεντρωμένα αν θέλει να έχει ελπίδες για τη νίκη.

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό (15:00GR-COSMOTE SPORT

6HD) του Mubadala World Tennis Championships και θα έχουν μια ευκαιρία να διαπιστώσουν σε ποιο επίπεδο βρίσκεται το παιχνίδι τους, μετά από μια σύντομη περίοδο προετοιμασίας στην off-season.

“Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και οι δυο μας δώσαμε ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους. Θα χρειαστώ περισσότερη σταθερότητα μπαίνοντας στη νέα σεζόν. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον” είπε ο 21χρονος Έλληνας, μετά τη νίκη με 6-3, 6-4 επί του Ρούμπλεφ.

Για τον αγώνα με τον Τζόκοβιτς, ο Στέφανος τόνισε: “Όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας έχουν πολύ ένταση και είναι ένα δύσκολο τεστ, νωρίς στη σεζόν. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος”

Οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές. Ο Στέφανος έχει κερδίσει τον Νόλε στο Rogers Cup 2018 και στο Shanghai Masters 2019 ενώ οι δύο νίκες του Σέρβου ήρθαν φέτος στα Masters της Μαδρίτης (τελικός) και του Παρισιού.

Στο δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής, ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ κόντρα στον οποίον μετράει εφτά νίκες σε εφτά παιχνίδια.

Ημιτελικοί Mubadala World Tennis Championships
15:00GR Novak Djokovic (SRB) vs Stefanos Tsitsipas (GRE)
17:00GR Rafael Nadal (ESP) vs Karen Khachanov (RUS)

The post Τσιτσιπάς: “Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος με Νόλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα