Τσιτσιπάς: “Νιώθω ευλογημένος – Μαζί με τη Μαρία έχουμε κάνει τρομερή δουλειά”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος είχε φτάσει στον τελικό του Australian Open το 2008 απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, μίλησε για το πόσο σημαντική δουλειά έχουν κάνει μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη προκειμένου να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο.

“Πρώτος το είχε κάνει ο Μάρκος (Παγδατής) πριν

από μερικά χρόνια.”, είπε στις on court δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς.

“Τον είχα παρακολουθήσει πριν κάποια χρόνια που ήταν στον τελικό, αγωνίστηκε σε αυτό το κορτ και ονειρευόμουν ως παιδί πως ίσως μία ημέρα να αγωνιστώ και εγώ σε αυτό το κορτ και να αντιμετωπίσω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.”

“Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή μάχη μου και μου φέρνει αναμνήσεις από την παιδική εποχή και αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση. Δυστυχώς για τον Παγδατή εκείνος ο τελικός δεν είχε ευτυχή κατάληξη, ωστόσο τον έχω στην καρδιά μου και είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες.”

“Νιώθω ευλογημένος για το γεγονός πως έχω τη δυνατότητα να παίζω τένις σε αυτό το επίπεδο. Είχα από καιρό θέσει ως στόχο να βάλω το ελληνικό τένις στον χάρτη και, μαζί με τη Μαρία (Σάκκαρη) έχουμε κάνει φανταστική δουλειά. Κατανοώ πως ίσως αυτό να μην σημαίνει πολλά για τους Αυστραλούς, καθώς ανέκαθεν αναδείκνυαν σπουδαίους παίκτες και πάντα είχαν εξασφαλισμένους για το μέλλον κορυφαίους τενίστες.”

“Προερχόμενος όμως από μία μικρή χώρα όπως η Ελλάδα είμαι πολύ ευγνώμων με την υποστήριξη που λαμβάνω. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα με μεταχειρίζονταν τόσο καλά εδώ (στην Αυστραλία), οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι στον τελικό. Ας δούμε τι θα γίνει εκεί.”

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τσιτσιπάς: “Νιώθω ευλογημένος – Μαζί με τη Μαρία έχουμε κάνει τρομερή δουλειά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα