Τσιτσιπάς: “Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα” (vid)

Πολύ υπερήφανος που αγωνίζεται στην πρώτη του Ολυμπιάδα και εκπροσωπεί τη χώρα του, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την είσοδο στους “16” του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην αναμέτρηση με τον Φράνσις Τιαφό τα ξημερώματα της Τρίτης και με 6-3, 6-4 επί του Αμερικανού, παρέμεινε στο παιχνίδι του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

της Ιαπωνίας.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, στάθηκε στην συγκέντρωση και αφοσίωση που έδειξε στο ματς ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος και υπερήφανος που ζει την εμπειρία των Αγώνων με τα ελληνικά χρώματα.

“Υπήρξαν πολλές καλές στιγμές που δημιούργησα εγώ. Απο την αρχή του αγώνα μπήκα πολύ δυναμικά και κατάφερα να διαχειριστώ τις κρίσιμες στιγμές. Τα επίπεδα συγκέντρωσης και αφοσίωσής μου στο παιχνίδι, ήταν εξαιρετικά και ήταν αυτό που με έκανε να παίξω πολύ καλά σήμερα.

Δεν με πειράζει το άδειο γήπεδο. Έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτές τις συνθήκες και εμείς οι τενίστες είμαστε προσαρμοσμένοι.

Μου αρέσει η διοργάνωση και το Ολυμπιακό Χωριό. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το κλίμα είναι κάτι το μοναδικό. Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ τα Ελληνικά χρώματα” δήλωσε στην απεσταλμένη της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζάλα.

Στον 3ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Στέφανος περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Χουμπέρτ-Κετσμάνοβιτς.



OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

The post Τσιτσιπάς: “Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα