Τρίτος σερί τελικός στην Μαγιόρκα για Σεβάστοβα!

Η Αναστασία Σεβάστοβα δεν συνάντησε μεγάλα προβλήματα ούτε κόντρα στην Σαμάνθα Στόσουρ και προκρίθηκε με νίκη στα δυο σετ, στον τρίτο(!) συνεχόμενο τελικό της στο Mallorca Open της Ισπανίας, με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου της.

Της πάει πολύ το γρασίδι της Μαγιόρκα και φαίνεται. Η 28χρονη Λετονή Αναστασία Σεβάστοβα, Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτήν την στιγμή, θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό του Mallorca Open την Κυριακή.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την “πρωτάρα” σε WTA τελικό, Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία. Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τελικό του μονού, αν και παλαιότερα έχει βρεθεί σε επτά τελικούς στα διπλά.

Ξεκινώντας από την Αναστασία Σεβάστοβα πάντως, που είναι και η υπερασπίστρια του τίτλου στην Μαγιόρκα, κέρδισε την έμπειρη Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ με 7-6(1), 6-1 στον μεγάλο ημιτελικό της ημέρας μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά και συνέχισε το αήττητο σερί της στην πόλη της Ισπανίας.

Η Τατιάνα Μαρία νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε επιβληθεί της νεαρής Αμερικανίδας Σοφία Κενίν με μεγάλη δυσκολία, στα τρία σετ, για να σφραγίσει το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Τελικό αποτέλεσμα 6-2, 2-6, 6-4 υπέρ του Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2 ώρες μάχης με την 19χρονη Αμερικανίδα. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Μαρία και την Σεβάστοβα είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 17:30GR.

Κυριακή 22/6: Ημιτελικοί Mallorca Open

Sevastova (Latvia) beat Stosur (Australia) 7-6(1), 6-1

Maria (Germany) beat Kenin (USA) 6-2, 2-6, 6-4

MALLORCA OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρίτος σερί τελικός στην Μαγιόρκα για Σεβάστοβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα