Το ποντίκι-συγκάτοικος της Πουτίντσεβα – VIDEO

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Γιούλια Πουτίντσεβα την Τρίτη καθώς στο δωμάτιό της κυκλοφορεί τουλάχιστον ένα ποντίκι το οποίο μάλιστα κατάφερε να τραβήξει σε βίντεο και να το δημοσιεύσει στο twitter.

“Για την ακρίβεια, είναι περισσότερα από ένα” έγραψε η Καζάκα τενίστρια η οποία άλλαξε δωμάτιο αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αποφύγει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες αφού και στο νέο της δωμάτιο είχε ποντίκι.

“Διαφορετικό δωμάτιο, ίδια ιστορία. Θέλω να κοιμηθώ αλλά πως να τα καταφέρω;” αναρωτήθηκε με νέο tweet

η Πουτίντσεβα η οποία ζήτησε νέα αλλαγή δωματίου αλλά από τη ρεσεψιόν της απάντησαν ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα δωμάτια.

Σε ένα από τα βίντεο, η Πουτίντσεβα φαίνεται να έχει βάλει “δόλωμα” για να εμφανιστεί το ποντίκι και για να αποδείξει την ύπαρξή του.

it’s actually a lot of them! Not even 1 in my room now pic.twitter.com/uUaicOhoB5

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 19, 2021

Different room same story wanted to go to sleep but noooope! pic.twitter.com/REZu1LqDMv

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 19, 2021

Cool now the reception told me the hotel is full and that they cant help its a joke

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 19, 2021

Η Πουτίντσεβα είναι στη λίστα με τους 70+ τενίστες που βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα και δεν τους επιτρέπεται η έξοδος από το δωμάτιο, ούτε για βόλτα τους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

“Χρειαζόμαστε φρέσκο αέρα” έγραψε στο Instagram.

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Βικτώρια, Λίζα Νέβιλ, προέτρεψε τους αθλητές να μην αλληλεπιδρούν με τα ποντίκια και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα.

“Όπως καταλαβαίνω, ενδεχομένως να υπήρχε τροφή εκεί και γι’αυτό εμφανίστηκαν. Θα προτείνω σε όλους να μην έχουν την παραμικρή αλληλεπίδραση με τα ποντίκια. Έχουν γίνει ενέργειες να εξοντωθούν και πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα” τόνισε η Νέβιλ.

The post Το ποντίκι-συγκάτοικος της Πουτίντσεβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα