Στο πλευρό του Ράφα, Φέντερερ, Νόλε και Σάσα – VIDEO

Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Ράφαελ Ναδάλ και στα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών στη Μαγιόρκα

Στη Μαγιόρκα, συνεχίζουν να μετράνε τις πληγές τους μετά τη μέρα τρόμου που έζησαν την περασμένη Τετάρτη όπου 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένα παιδί αγνοείται.

Οι εικόνες με τον Ράφαελ Ναδάλ να βοηθάει στην αποκατάσταση των ζημιών, έκαναν το γύρο του κόσμου και ενέπνευσαν πολύ κόσμο ακόμα και τους συναδέλφους του Ισπανού που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη μακρινή Κίνα.

“Λυπήθηκα πολύ με την είδηση και ξέρω πόσο σημαντική είναι η Μαγιόρκα για τον Ράφα. Είμαι σε επαφή μαζί του και τον ρώτησαν αν μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω. Είδα τον Ράφα να βοηθάει τους συνανθρώπους τους. Ήταν πολύ ωραίο και συγκλονιστικό.

“Ράφα έχεις τη στήριξή μας. Σας σκεφτόμαστε όλους στη Μαγιόρκα. Καλή δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να επιστρέψω στη Μαγιόρκα σύντομα” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ σε βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

“You have our support.”@rogerfederer offers his condolences to those affected for the recent events in Majorca. pic.twitter.com/Rg1iIsjUuZ

ATP World Tour (@ATPWorldTour) October 11, 2018


Aκολούθησαν βίντεο και από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ που βρίσκονται επίσης στην Κίνα.

“Έμαθα για τα δυσάρεστα νέα στη Μαγιόρκα και θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου σε όσους έχασαν ανθρώπους και να στείλω τις καλύτερές μου ευχές για δύναμη, καλή ενέργεια σε όλους για να το ξεπεράσουν. Μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για όσους βρίσκονταν στο επίκεντρο. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και φιλικούς χαιρετισμούς στον Ράφαελ Ναδάλ. Συγχαρητήρια φίλε που βοηθάς και θέλω να προσκαλέσω όλους όσους βλέπουν το βίντεο να βοηθήσουν τη Μαγιόρκα με όποιον τρόπο μπορούν” ανέφερε ο Νόλε.

@DjokerNole has a message for those affected by the recent tragic events in Majorca. pic.twitter.com/IwW1v3r1Hp

ATP World Tour (@ATPWorldTour) October 11, 2018


Από την πλευρά του, ο Ζβέρεφ είπε μεταξύ άλλων: “Έχω επίσης επισκεφτεί το πανέμορφο νησί της Μαγιόρκα πολλές φορές. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι με τους ανθρώπους εκεί, όχι μόνο στον Ράφα αλλά σε όλους εκεί. Ελπίζω να ανακάμψετε γρήγορα. Να προσέχετε”

A message from Sascha Zverev to all those affected by the tragic recent events in Majorca.@RafaelNadal pic.twitter.com/26UbtjlmdZ

ATP World Tour (@ATPWorldTour) October 11, 2018

Στην Rafael Nadal Tennis Academy που βρίσκεται στο Μονακόρ, μόλις 15 χιλιόμετρα από το χωριό που παρατηρήθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών, παρουσία του Τόνι Ναδάλ, τους Κάρλος Μόγια, του Ράφα και πολλών σπουδαστών εκεί.

Η διάσημη ακαδημία του Ισπανού, τις τελευταίες δύο ημέρες φιλοξενεί 50 οικογένειες που το σπίτι τους καταστράφηκε.

The post Στο πλευρό του Ράφα, Φέντερερ, Νόλε και Σάσα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα