Στο Eurosport το χορτάρινο τουρνουά στο Βερολίνο

Η πολύμηνη αναμονή για την επιστροφή της επιφάνειας γρασιδιού φτάνει στο τέλος της και το Eurosport ανακοινώνει την εξασφάλιση των δικαιωμάτων για περισσότερες από 50 χώρες της Ευρώπης* του τουρνουά bett1ACES, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου.

Οι φίλοι του τένις θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα από τα πρώτα, παγκόσμιου επιπέδου, τουρνουά σε επιφάνεια γρασιδιού της χρονιάς, μέσα από το Eurosport,

με κάλυψη και των τεσσάρων αγώνων που περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα του bett1ACES (από τις 13:00 έως τις 19:00). Οι ζωντανές μεταδόσεις θα γίνονται αποκλειστικά από την συχνότητα του Eurosport 1, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα είτε για live streaming είτε on-demand για τους συνδρομητές του Eurosport Player.

Τα τουρνουά του απλού αποτελούνται από 6 αθλητές της ATP και 6 αθλήτριες της WTA που θα μοιραστούν συνολικό χρηματικό έπαθλο 200.000 ευρώ. Ανάμεσά τους και οι Γερμανοί, Alexander Zverev, αλλά και το πρώην νούμερο 2 στον κόσμο, Tommy Haas, ο οποίος συνεχίζει την επίμονη προσπάθειά του για επιστροφή στο επαγγελματικό τένις. Τα τουρνουά θα ξεκινήσουν στο νέο κεντρικό κορτ του σταδίου “Steffi Graf”, στο LTTC Rot-Weiss τένις κλαμπ (13 με 15 Ιουλίου) και στην συνέχεια το πρόγραμμα των αγώνων θα συνεχιστεί στην σκληρή επιφάνεια της ειδικά σχεδιασμένης Αρένα, μέσα σε υπόστεγο του Αεροδρομίου Τέμπελχοφ του Βερολίνου (17 με 19 Ιουλίου).

Οι διοργανωτές θα επιβάλουν αυστηρά μέτρα κοινωνικής απόστασης σε συντονισμό με τις τοπικές υγειονομικές αρχές, με τον αριθμό των θεατών να περιορίζεται στους 800 στο κεντρικό κορτ του σταδίου Steffi Graf (κανονική χωρητικότητα 4.000 θέσεων) και 200ων στο αεροδρόμιο Τέμπελχοφ. Όλοι οι παίκτες και οι συνεργάτες τους θα ελεγχθούν για τον Covid-19 κατά την άφιξη τους, ενώ για όποιον εισέρχεται σε οποιαδήποτε τοποθεσία της διοργάνωσης θα απαιτείται έλεγχος θερμοκρασίας. Τέλος όλοι οι θεατές θα κληθούν να φορούν μάσκες, όταν δεν θα βρίσκονται στις θέσεις τους.

Ο Andrew Georgiou, President, Eurosport & Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, δήλωσε: “Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε κάποια από τα σπουδαιότερα ταλέντα του παγκόσμιου τένις, προσφέροντας στους φίλους του αθλήματος ζωντανή κάλυψη τουρνουά γρασιδιού, για πρώτη φορά στην χρονιά.”

“Αξιοποιώντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο καναλιών και πλατφορμών που προσφέρει το δίκτυο Eurosport, είμαστε σε θέση να κλιμακώσουμε απρόσκοπτα την κορυφαίου επιπέδου τηλεοπτική κάλυψη και την ανάλυση των ειδικών του αθλήματος, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε περισσότερες από 50 αγορές και περιοχές, με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγουν οι πελάτες μας να παρακολουθήσουν το προϊόν μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να ανταμείβουμε τους θαυμαστές μας με αποκλειστικό περιεχόμενο τένις καθώς προχωράμε προς τα Grand Slams και σε ένα ακαταμάχητο δεύτερο εξάμηνο δράσης, στην χρονιά.”

Ο Edwin Weindorfer, διοργανωτής του bett1ACES και CEO του e|motion group, είπε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν τόσο σπουδαίο συνεργάτη όπως το Eurosport σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την διοργάνωση τένις bett1ACES με ένα υπερσύγχρονο προϊόν κάλυψης, με κάποιες καινοτομίες όπως η ενσωμάτωση ενός drone και της τεχνολογίας HawkEye Live και στα δύο τουρνουά.”

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μας κάνει πολύ χαρούμενους το ότι μπορούμε να προσφέρουμε τένις παγκόσμιας κλάσης σε οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μεγάλη ευθύνη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και θα εφαρμόσουμε αυστηρά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους παίκτες, τους θεατές και το προσωπικό.”

Το τουρνουά bett1ACES είναι η τελευταία χρονικά από μια σειρά ζωντανών καλύψεων τουρνουά τένις, που έχει ήδη προσφέρει το Eurosport στους τηλεθεατές του, όπως το Ultimate Tennis Showdown του Patrick Mouratoglou και το Schroders Battle of the Brits, με τις οποίες ανοίγει ο δρόμος για τα επερχόμενα Grand Slam, το US Open (31 Αυγούστου έως 13 Σεπτεμβρίου) και το Roland-Garros (27 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου) τα οποία και θα παρουσιάσουμε στους φίλους του τένις σε όλη την Ευρώπη.

Συμμετοχές

Γυναίκες
• Elina Svitolina (No.5)
• Kiki Bertens (No.7)
• Petra Kvitova (No.12)
Julia Goerges (No.38)
• Caroline Garcia (No. 46)
• Andrea Petkovic (No.87)

Άνδρες
• Dominic Thiem (No.3)
Alexander Zverev (No.7)
• Jan-Lennard Struff (No. 34)
Nick Kyrgios (No.40)
• Jannik Sinner (No.73)
Tommy Haas (Former No.2)

*Το Eurosport έχει πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα στην προβολή του τουρνουά bett1ACES εκτός Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας, όπου οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν τη δράση μέσω του Eurosport, αλλά η κάλυψη θα προσφέρεται και από άλλους, τοπικούς broadcasters.

The post Στο Eurosport το χορτάρινο τουρνουά στο Βερολίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα