Στη μάχη του Σινσινάτι η Σάκκαρη

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα στο Western & Southern Open, με τη Μαρία Σάκκαρη να ρίχνεται στη μάχη της διοργάνωσης

Μετά τη σύντομη παρουσία της στο Τορόντο, όπου έχασε στις λεπτομέρειες από την Άλισον Ρίσκε στον 1ο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την προετοιμασία της για το US Open, παίρνοντας μέρος στο σπουδαίο combined τουρνουά του Σινσινάτι.

Η 24χρονη, Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει σήμερα (20:00GR-COSMOTE TV) την Καμίλα Τζιόρτζι (No51) η οποία έφτασε

μέχρι τον τελικό της Ουάσινγκτον ενώ στο Τορόντο αποκλείστηκε επίσης στον 1ο γύρο από την Νταγιάνα Γιαμστρέσκα.

Σάκκαρη και Τζιόρτζι έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κερδίσει την Ιταλίδα στο 2ο γύρο του New Haven Open 2016.

Τη νικήτρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, περιμένει στο 2ο γύρο το Νο6 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα.

Aπό το υπόλοιπο γυναικείο πρόγραμμα στο Linder Family Tennis Center του Οχάϊο, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Β.Γουίλιαμς-Ντέιβις, Σαμπαλένκα-Μάρτιτς και Σαράποβα-Ρίσκε

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h)

Πλούσιο το ανδρικό μενού στο Σινσινάτι με τους Μάρει, Κύργιο και Αλιασίμ να πραγματοποιούν το φετινό τους ντεμπούτο.

Φυσικά ξεχωρίζει η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Άντι Μάρει στο tour, μετά από 7 μήνες με τον Σκωτσέζο πρωταθλητή να έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) που επίσης προσπαθεί να επιστρέψει από τραυματισμό. Είναι η 12η συνάντησή τους στο tour και ο Μάρει μετράει 8 νίκες στις έντεκα προηγούμενες αναμετρήσεις τους, με την πιο πρόσφατη να έρχεται στο Roland Garros 2016.

Τον συνομίληκό του και επίσης πρώην Νο1 στα juniors, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, αντιμετωπίζει ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ (20:00GR) ενώ ο Νικ Κύργιος θα αγωνιστεί στο βραδινό πρόγραμμα (02:00GR) κόντρα στον Λορένζο Σονέγκο.

Από το σημερινό πρόγραμμα θα βγει και ο αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στο 2ο γύρο, όπου θα προκύψει απ’την αναμέτρηση Μπερετίνι-Λοντέρο ενώ ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει έναν εκ των Κουέρι-Ερμπερ.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Στη μάχη του Σινσινάτι η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα