Σούπερ ανατροπή και ημιτελικός για Πλίσκοβα! – VIDEO

Η Καρολίνα Πλίσκοβα χρειάστηκε να βγάλει τον πολύ καλό της εαυτό για να αποκλείσει τη Βικτόρια Αζαρένκα και να προκριθεί στα ημιτελικά της Ρώμης!

Clutch Καρολίνα Πλίσκοβα!

Η 27χρονη Τσέχα τενίστρια έμεινε με σετ πίσω σε ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στην πολύ ανεβασμένη Βικτόρια Αζαρένκα, ωστόσο, δεν πανικοβλήθηκε και με μεθοδικό τένις μπόρεσε να κερδίσει τη Βίκα με 6-7(5), 6-2, 6-2 και να προκριθεί στα ημιτελικά του συναρπαστικού φετινού τουρνουά της Ρώμης στο κόλπο του οποίου είναι ακόμα η Μαρία Σάκκαρη!

Μέσα από τα δικά της

χέρια έχασε το πρώτο σετ η υψηλόσωμη Τσέχα καθώς προηγήθημε 4-1 και σέρβιρε για το σετ στο 5-3 αλλά η πεισματάρα, και με δυνάμεις ακόμα, Βίκα έκανε μια τρομερή αντεπίθεση κερδίζοντας αυτή το σετ στο tie break και φέροντας ένα μεγάλο “πλήγμα” και στο ψυχολογικό κομμάτι στην Πλίσκοβα.

Στη θεωρία μάλλον μιας και η απώλεια του πρώτου σετ μάλλον πείσμωσε ακόμα πιο πολύ την Πλίσκοβα που έκανε δύο επαγγελματικά τελευταία σετ κερδίζοντας τα με εντυπωσιακή άνεση.

Δεν υπέστη κανένα break, έσπασε τέσσερις φορές το σερβίς της Λευκορωσίδας και πήρε μια απολαυστική νίκη με την αντίδραση που έβγαλε μετά το πρώτο σετ να είναι υποδειγματική.

Πλέον, η Πλίσκοβα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά μετά τον νέο θρίαμβο της φανταστικής Ελληνίδας επί της Κίκι Μλαντένοβιτς!

Στο περσινό τουρνουά της Ρώμης είχαν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες με τη Σάκκαρη να επικρατεί σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε κάνει “έξω φρενών” την Τσέχα λόγω αποφάσεων της umpire της αναμέτρησης!

Παρασκευή, 17/5: Προημιτελικοί Rome Premier Mandatory

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Azarenka (Belarus) 6-7(5) 6-2 6-2
Bertens (Netherlands) beat Osaka (Japan) by walkover

WTA INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Σούπερ ανατροπή και ημιτελικός για Πλίσκοβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα