Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Ράφα στην Ο2 Arena

Οι νέες εξετάσεις θα κρίνουν αν ο Ναδάλ θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ATP Finals του Λονδίνου

Μόλις μια εβδομάδα μας χωρίζει από την έναρξη του τελευταίου μεγάλου τουρνουά της σεζόν, 10-17 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι το μεγάλο ερωτηματικό καθώς ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς που τον έθεσε νοκ-άουτ στον ημιτελικό του Paris Masters κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, τον καθιστά αμφίβολο για το σπουδαίο

ραντεβού.

Το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του τη Μαγιόρκα και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε νέες ακτινολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποσταλούν άμεσα στον προσωπικό του γιατρό, Δρ.Ρουίζ Κοτορό στη Βαρκελώνη και η διάγνωση θα δείξει αν ο Ναδάλ θα έχει το χρόνο να προετοιμαστεί, ανεπηρέαστος, για τους τελικούς στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, την Κυριακή ο Κοτορό έκανε μια δήλωση που μεγαλώνει την αισιοδοξία των φίλων του Ισπανού καθώς είπε πως ο Ναδάλ δεν νιώθει πόνο τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο, όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των ακτινολογικών και την ετυμηγορία του γιατρού.

Ο Ναδάλ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, πριν αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ το Σάββατο στα ημιτελικά του Παρισιού και ο υπέρηχος που υποβλήθηκε στο Παρίσι, δεν έδειξε κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό.

“Πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες. Ένιωσα κάτι αλλά δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι” είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου.

The post Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Ράφα στην Ο2 Arena appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα