Παπαμιχαήλ και Σκορίλας βραβεύτηκαν από την Δ’ Ένωση Αντισφαίρισης (pics)

22:33 9/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Δ’ Ένωση Σωματείων ΒΔ Ελλάδος και το Σωματείο Ακαδημία Αντισφαίρσης Ιωαννίνων βράβευσαν τους επίλεκτους αθλητές της, μέλη των Εθνικών Ομάδων, Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Πρέβεζα και Αλέξανδρο Σκορίλα από τα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Grand Serai την Κυριακή 7 Ιανουαρίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους του τένις, που τίμησαν με την παρουσία τους τους δύο αθλητές.

Το βραβείο στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το οποίο παρέλαβε η μητέρα της, παρέδωσε ο κ. Σπύρος Ζαννιάς με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Τον Αλέξανδρο Σκορίλα βράβευσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ), κ. Δημήτριος Σταματιάδης.

Επίσης, βραβεύτηκε η αθλήτρια του Σωματείου Α.Α.Ιωαννίνων, Άρτεμις Ρούτση για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2023 World Deaf Youth Tennis), όπου κατέλαβε και την τέταρτη θέση στα μικτά διπλά.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δ’ Ένωσης Αντισφαίρισης κ. Κοτσαρίνης Δημήτριος, ο κ. Λαζάνης Χαρίλαος και ο κ. Κίτσιος Κωνσταντίνος εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, ο κ. Παλάσχας Πέτρος εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και εκπρόσωποι πολλών Σωματείων της Ένωσης.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου από την Πρόεδρο κ. Φρειδερίκη Παππά.

The post Παπαμιχαήλ και Σκορίλας βραβεύτηκαν από την Δ’ Ένωση Αντισφαίρισης (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords