Ναδάλ: “Σκεφτήκαμε την απόσυρση” (vid)

Συνεχίζει να συγκλονίζει ο Ράφαελ Ναδάλ με τις αποκαλύψεις του σχετικά με το προηγούμενο διάστημα όπου προσπαθούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις.

Ο 35χρονος Ισπανός που την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, αγωνιζόμενος στον 29ο Major τελικό του, λίγο μετά τη νίκη επί του Ματέο Μπερετίνι στον 1ο ημιτελικό της Παρασκευής, αποκάλυψε ότι το ενδεχόμενο της απόσυρσης

ήταν αρκετά πιθανό, αφού δεν έβλεπε φως στο τούνελ…

“Έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, πολλές ημέρες σκληρής δουλειάς χωρίς να βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Όμως συνέχισα να δουλεύω και να έχω μεγάλη στήριξη από την ομάδα και την οικογένειά μου. Ναι, κάναμε πολλές συζητήσεις με την ομάδα και την οικογένεια για το τι μπορεί να συμβεί αν τα πράγματα συνεχίσουν να εξελίσσονται άσχημα. Σκεφτήκαμε ότι ίσως ήρθε η στιγμή να πω το αντίο. Αυτό δεν ήταν πολλούς μήνες πριν. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σημαντικό είναι για μένα αυτό που συμβαίνει τώρα και η αγάπη που έχω λάβει από τους φιλάθλους” είπε ο Ναδάλ.



The post Ναδάλ: “Σκεφτήκαμε την απόσυρση” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα