Μουζέτι για Αλκαράθ: “Μπορεί να το πάρει”

11:05 5/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Λορένζο Μουζέτι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ολοκληρωτικό παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ για τον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν την Κυριακή.

Αμέσως μετά παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ισπανού και τον έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam της σεζόν.

“Σερβίρει πάρα πολύ καλά. Ξέρουμε άλλωστε ότι είναι από τους κορυφαίους movers στο tour. Του αρέσει να κάνει drop και να γυρνάει στο forehand το οποίο

είναι επιθετικό και βαρύ. Σήμερα νομίζω έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει το τουρνουά” είπε ο 21χρονος Ιταλός για τον Αλκαράθ.

Ο Μουζέτι, στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Παρίσι δεν είχε παραχωρήσει σετ και η μοναδική συνάντηση με τον Κάρλος Αλκαράθ πριν ένα χρόνο στο Αμβούργο, προϊδέαζε για ένα ντέρμπι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε καθώς ο 20χρονος Ισπανός, ήταν επιβλητικός.

“Νομίζω και οι δύο έχουμε ωριμάσει σε σχέση με τη συνάντησή μας στο Αμβούργο. Φυσικά έχει κερδίσει ένα Grand Slam ήδη και είναι κάτι που το έχεις μέσα σου. Είναι μεγάλη εμπειρία αυτό και σε βοηθάει να κάνεις το επόμενο βήμα και να θέσεις νέους στόχους. Οπότε, πιστεύω ότι τον βοήθησα κι εγώ να ωριμάσει” πρόσθεσε ο Μουζέτι.

“Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο αυτή τη στιγμή και είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί, ειδικά στο χώμα. Σήμερα εγώ δεν έδειξα το καλύτερό μου τένις αλλά δεν θέλω να φανεί σαν δικαιολογία. Ο Κάρλος άξιζε τη νίκη και να περάσει στα προημιτελικά. Είμαι χαρούμενος για το επίπεδο που έδειξε σήμερα. Είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους και αξίζει το Νο1 στον κόσμο”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Μουζέτι για Αλκαράθ: “Μπορεί να το πάρει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα