Με φόντο το Top10 η Μαρία κόντρα στη Σφιόντεκ

Στον 6ο της ημιτελικό τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί σήμερα η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας μια εκ των κορυφαίων τενιστριών το τελευταίο χρόνο στο WTA Tour.

Η φορμαρισμένη Ελληνίδα, θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό του Ostrava Open (15:00GR-Cosmote TV) με αντίπαλο το Νο1 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ με στόχο τον πρώτο της τελικό μέσα στο 2021.

Παράλληλα, η Σάκκαρη κυνηγάει την είσοδό της στο Top10 της WTA.

Έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στο career high Νο11 του κόσμου, μετά την ημιτελική της παρουσία στην Οστράβα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί από σήμερα να μπει στην κορυφαία 10αδα του κόσμου.

Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει την Σφιόντεκ και παράλληλα η Πέτρα Κβίτοβα που βρίσκεται στο Νο10, να ηττηθεί από την Ανέτ Κονταβέιτ στο 2ο ημιτελικό της indoor διοργάνωσης.

Αν κερδίσει σήμερα η Σάκκαρη, θα ξεπεράσει τη Σφιόντεκ και στο Νο5 της WTA Race, στην προσπάθεια που κάνει για την παρθενική της εμφάνιση στο WTA Finals στο τέλος της σεζόν.

Σάκκαρη και Σφιόντεκ θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη σπουδαία νίκη της 26χρονης Αθηναίας στα προημιτελικά του φετινού Roland Garros (6-4, 6-4) επί της υπερασπίστριας του τίτλου.

Ημιτελικοί Ostrava Open 2021

15:00GR Σφιόντεκ (1) – Σάκκαρη (4)
16:30GR Κβίτοβα (3) – Κόνταβεϊτ

OSTRAVA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με φόντο το Top10 η Μαρία κόντρα στη Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα