Μαρία για φίλημα! Πέρασε στις “16” (vid)

Η εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στη Μελβούρνη, συνεχίζεται… Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη straight sets νίκη της στην Αυστραλία και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open, με προοπτικές 8αδας και ακόμα παραπάνω!

Το Νο5 του ταμπλό και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-1 της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στις “16” καλύτερες του πρώτου Grand Slam της σεζόν,

στην 7η συνεχόμενη συμμετοχή της στο σπουδαίο τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Σάκκαρη κέρδισε τα τελευταία 11 από τα 12 games της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε τη σπουδαία νίκη της σε 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα στην John Cain Arena του Melbourne Park.

Αν και βρέθηκε με 3-1 games κάτω στο ξεκίνημα του αγώνα, η 26χρονη Αθηναία τενίστρια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με πολύ σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή, ανάγκασε σε 32 αβίαστα λάθη την αντίπαλό της.

“Είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα, χωρίς να έχω χάσει σετ στα τρία πρώτα μου ματς. Νιώθω υπέροχα και έτοιμη για τη δεύτερη εβδομάδα” είπε η Σάκκαρη αμέσως μετά.

Στον 4ο γύρο του Australian Open, η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη Τζέσικα Πέγκουλα που κέρδισε 7-6(3), 6-2 την Νούρια Παρίζας Ντίας.

Η 21χρονη Αμερικανίδα, Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει χάσει και τις δύο φορές που έχει συναντήσει τη Σάκκαρη στο WTA Tour, στο χορτάρι του Ίστμπουρν το 2019 και το 2021 στο Μαϊάμι.


AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μαρία για φίλημα! Πέρασε στις “16” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα