Κύργιος σε Βιλάντερ: “Σκάσε Ματς”

Ο Νικ Κύργιος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω… Μετά τις λογομαχίες με τον Μπόρις Μπέκερ στο twitter, ο εκρηκτικός Αυστραλός επιτέθηκε στον Ματς Βιλάντερ για τα σχόλια που έκανε ο Σουηδός τηλεπαρουσιαστής για τον Άντι Μάρει.

Συγκεκριμένα, ο Βιλάντερ αναρωτήθηκε γιατί ο Μάρει έπρεπε να παίξει στο Γαλλικό Όπεν, δεσμεύοντας μια wild card που θα μπορούσε να πάει σε έναν πιο νεαρό τενίστα, παρουσιάζοντας κακή εικόνα στο ντέρμπι του

1ου γύρου με τον Βαβρίνκα.

Ο καλός φίλος του Μάρει, Νικ Κύργιος, υπερασπίστηκε τον Βρετανό, προτρέποντας τον Βιλάντερ να “σωπάσει” μέσω του αγαπημένου του twitter.

“Μόλις διάβασα τι είπε ο Βιλάντερ για τον Άντι Μάρει. Σκάσε Ματς, κανένας δεν νοιάζεται για την άποψή σου. Άντι να ξέρεις ότι όσο και αν παίζεις, εμείς θα απολαμβάνουμε το τένις σου. Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κανέναν πόντο του Ματς Βιλάντερ” έγραψε ο Κύργιος.

Just read what Wilander said about @andy_murray …. shut up Mats, no one cares. Muzz, just know that how ever long you stay, we all appreciate and enjoy your tennis and banter. Also I’ve never watched a point of Mats Wilander.

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) September 28, 2020

The post Κύργιος σε Βιλάντερ: “Σκάσε Ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα