Κροφτ: “Το US Open θα είναι ασφαλές για τους αθλητές”

14:00 7/7/2020 - Πηγή: Tennis24
Η πρώην Νο24 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Άναμπελ Κροφτ, μίλησε για το US Open που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη…

Η Βρετανίδα, που διατηρεί πλέον χρέη σχολιάστριας, μίλησε στην ιστοσελίδα Tennis365 ενόψει του Αμερικανικού Major και τόνισε πως αν βρισκόταν ακόμη στην ενεργό δράση,

θα αγωνιζόταν κανονικά στο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν βρισκόμουν ακόμη στην ενεργό δράση, θα μου άρεσε να αγωνιστώ στο επικείμενο US Open.

Την προηγούμενη εβδομάδα ασχολήθηκα με το Battle of the Brits και είδα ότι τα πρωτόκολλα υγιεινής είναι ιδιαίτερα αυστηρά, που επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή αγώνων.

Το τουρνουά στη Βρετανία είχε τεράστια επιτυχία με την παρουσία του Άντι Μάρεϊ. Καταλαβαίνει κανείς πως το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Αν ήμουν ακόμη στη δράση, θα έπαιρνα το ρίσκο και θα αγωνιζόμουν στις ΗΠΑ. Νομίζω πως τα μέτρα υγιεινής θα είναι αυστηρά και δεν θα φέρουν σε κίνδυνο τους αθλητές που θα αποφασίσουν να παίξουν.

Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό και πρέπει όλοι μας να την προσέχουμε. Δεν πρέπει να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε τέτοια θέματα, αλλά από όσα ξέρω εγώ, το τουρνουά στη Νέα Υόρκη θα είναι ασφαλές.

Οι άδειες κερκίδες θα δημιουργήσουν περίεργο κλίμα, όμως είναι η νέα πραγματικότητα και θα πρέπει να τη ζήσουμε έτσι όπως έχει. Πιστεύω πως το φετινό US Open θα έχει μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κροφτ: “Το US Open θα είναι ασφαλές για τους αθλητές” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα