“Κάνουμε τα πάντα για να έρθει ο Ναδάλ στη Βιέννη”

Ο Ράφαελ Ναδάλ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα εναπομείναντα τουρνουά στο ATP Tour, ωστόσο στη Βιέννη ελπίζουν να δελεάσουν τον πρόσφατο θριαμβευτή του Γαλλικού Όπεν και να τον εντάξουν στο εντυπωσιακό field της φετινής διοργάνωσης 26 Οκτωβρίου με 1η Νοεμβρίου.

Ο διευθυντής αγώνων του Erste Bank Open, Χέρβιγκ Στράκα, αποκάλυψε πως το τουρνουά “κάνει τα πάντα”, για να αγωνιστεί ο Ράφα

την φετινή σεζόν, στα γήπεδα της Βιέννης.

“Δοκιμάζουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να έρθει ο Ναδάλ να παίξει στο τουρνουά μας. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν επιθυμεί να προσθέσει πόντους για το Νο1 του κόσμου” φέρεται να δήλωσε ο Στράγκα, όπως μετέδωσε στο twitter ο Λούκας Ζάχρερ.

Ο 34χρονος Ισπανός και Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο συγκεκριμένο Τουρνουά.

Γίνεται φανερός λοιπόν ο διακαής πόθος, των Αυστριακών, να φιλοξενήσουν και να θαυμάσουν από κοντά το ταλέντο, ενός θρύλου του αθλήματος παρά το ήδη εντυπωσιακό field με εφτά από τους Top10 της κατάταξης.

Τζόκοβιτς (wild card), Τιμ (υπερασπιστής), Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς (;), Σβάρτσμαν, Μπερετίνι και Ρούμπλεφ εχουν “κλείσει” στη Βιέννη.

Herwig Straka, tournament director in Vienna: "We are trying everything to get Rafael Nadal to come and play the @ErsteBankOpen. He's still to decide on his schedule and whether he wants to gain more points for the #1 spot"
(via @oe3sport)

— Lukas Zahrer (@ZahrerLukas) October 13, 2020

Γιάννης Μαύρος

The post “Κάνουμε τα πάντα για να έρθει ο Ναδάλ στη Βιέννη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα