Γιατί αποκλείονται τα παιδιά κάτω των 15 ετών

14:50 4/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς, έκανε δήλωση σχετικά με τα παράπονα που ακούστηκαν για τον αποκλεισμό των παιδιών κάτων των 15 ετών από το άνοιγμα του τένις.

“Στη πρώτη ζωντανή ενημέρωση την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, αναφέρθηκα ρητά ότι το «άνοιγμα» του Αθλήματός μας ανά ηλικιακή κατηγορία είναι συνυφασμένο με τη λειτουργία των σχολείων. Δεν είναι δυνατό να είναι κλειστά τα σχολεία

για τις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες και να λειτουργούν οι ακαδημίες εκμάθησης Τένις, κάτι παραπάνω γνωρίζουν οι Ειδικοί Επιστήμονες.

Αντιλαμβάνομαι γιατί και από που προέρχονται όλα όσα λέγονται, όμως μόνο κακό προκαλούν. Η Ε.Φ.Ο.Α. ακολούθησε από την πρώτη στιγμή και ακολουθεί πιστά τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και των Ειδικών Επιστημόνων. Τονίζω και πάλι ότι οφείλουμε να εφαρμόζουμε τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης, να ακολουθούμε τις οδηγίες των Ειδικών Επιστημόνων και θα πρέπει να τηρούμε με ακρίβεια όλα όσα υποδεικνύουν. Άλλωστε η επανένταξη είναι σταδιακή και χρειάζεται υπομονή, μέχρι την πλήρη επανένταξη του Τένις αλλά και όλων των Αθλημάτων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαννιάς.

The post Γιατί αποκλείονται τα παιδιά κάτω των 15 ετών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα