Ο Ράφαελ Ναδάλ μας δείχνει το δρόμο

15:11 2/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Ένα φοβερό βίντεο ανάρτησε η Rafael Nadal Tennis Academy στα social media, με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της ακαδημίας, Ράφαελ Ναδάλ να απαγγέλλει ένα εμπνευσμένο κείμενο που απευθύνεται σε όλους τους φίλους του τένις και όχι μόνο.

Ο Θρυλικός Ισπανός που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές στην ιστορία όλων των αθλημάτων, είναι σίγουρος ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε

αυτή την κρίση και θα επιστρέψουμε σύντομα πιο δυνατοί, πανηγυρίζοντας αγκαλιασμένοι τη μεγαλύτερή μας νίκη.

“Μερικές φορές, η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως θα θέλαμε. Μερικές φορές χάνουμε παιχνίδια που πιστεύαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Μερικές φορές το σώμα μας δεν ανταποκρίνεται όταν το χρειαζόμαστε. Και η ζωή μας χωρίζει από αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Αυτές είναι οι στιγμές που πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί. Να δείξουμε στον εαυτό μας ότι υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσουμε. Ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να στηριχτούμε στους ανθρώπους που πάντα ήταν δίπλα μας. Να παλέψουμε, ώστε όλα να γίνουν όπως πριν.

Θα επιστρέψουμε με ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία να δούμε και να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον. Θα επιστρέψουμε για να αναπληρώσουμε όλα τα χαμένα παιχνίδια. Θα είμαστε ξανά μαζί. Και αυτή θα είναι η μεγαλύτερή μας νίκη”

“Volveremos a vernos”“Volveremos a abrazarnos”“Volveremos a estar juntos”El esperanzador de Rafa Nadal

Δημοσιεύτηκε από Rafa Nadal Academy στις Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

The post Ο Ράφαελ Ναδάλ μας δείχνει το δρόμο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα