Ένα βήμα από τον τίτλο η Τσεχία! – VIDEO

Η γηπεδούχος Τσεχία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην πρώτη μέρα αγώνων του φετινού τελικού FedCup και προηγείται με 2-0 των Η.Π.Α. όντας μια νίκη μακριά από ακόμα έναν τίτλο!

Η πλούσια σε τενιστική παράδοση χώρα της Κεντρικής Ευρώπης με τους πέντε τίτλους FedCup ως Τσεχοσλοβακία και άλλους πέντε ως Τσεχία, βρίσκεται ένα βήμα από ακόμα έναν σπουδαίο τίτλο στην Πράγα!

Κόντρα σε μια Αμερική που έχει κατεβάσει τα “δεύτερα” στους φετινούς τελικούς όπως, εν πολλοίς ισχύει βέβαια και για την Τσεχία, οι Τσέχες έκαναν το απόλυτο στους αγώνες

μονού του Σαββάτου και προηγούνται με 2-0 και μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν αυτόν τον τίτλο στο “σπίτι” τους.

Την αρχή έκανε η πολύπειρη Μπάρμπορα Στρίτσοβα που κέρδισε την Σοφία Κένιν με 6-7(5), 6-1, 6-4 για να έρθει αργότερα η Κατερίνα Σινιάκοβα να “διπλασιάσει” το καλό για τη χώρα της επικρατώντας της Άλισον Ρίσκε με 6-3, 7-6(2) ολοκληρώνοντας ονειρικά τη μέρα για την Τσεχία.

Σχεδόν, “ισόβιες” πρωταθλήτριες είναι οι Τσέχες στην εν λόγω διοργάνωσης καθώς βαδίζουν για το έκτο τους τρόπαιο, όλα μετά το 2011…

Για την Κυριακή, είναι προγραμματισμένα τα ματς της Σινιάκοβα με την Κένιν στις 13:00 GR και, αν χρειαστεί, θα ακολουθήσει ο αγώνας της Στρίτσοβα με την Ρίσκε.

Σάββατο, 10/11: Τελικός FedCup
Strycova (Czech Republic) beat Kenin (USA) 6-7(5) 6-1 6-4
Siniakova (Czech Republic) beat Riske (USA) 6-3 7-6(2)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ένα βήμα από τον τίτλο η Τσεχία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα