Χώρισαν Οσάκα – Μπαγίν!

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά το νέο θρίαμβο της στη Μελβούρνη, η Ναόμι Οσάκα ψάχνει για προπονητή

Το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα, ανακοίνωσε το απρόσμενο διαζύγιο με τον προπονητή της, Σάσα Μπαγίν, δύο εβδομάδες μετά τον δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Η 21χρονη, είχε προσλάβει τον Γερμανό coach κατά τη διάρκεια της off-season το 2017 και μαζί του κατάφερε να ανεβάσει το αγωνιστικό της επίπεδο, με αποτέλεσμα τον θρίαμβο στο US Open 2018.

“Δεν θα συνεργάζομαι πια με τον Σάσα. Τον ευχαριστώ για τη δουλειά του και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον” έγραψε η πάντα λιτή Γιαπωνέζα στο twitter.

Ο Μπαγίν απάντησε στην Οσάκα, γράφοντας: “Σ’ευχαριστώ Ναόμι. Σου εύχομαι επίσης τα καλύτερα. Ήταν μια σπουδαία συνεργασία. Σε ευχαριστώ που με άφησες να γίνω μέρος της”

Thank you Naomi I wish you nothing but the best as well. What a ride that was. Thank you for letting me be part of this.

— sascha Bajin (@BigSascha) February 11, 2019

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες του διαζυγίου αλλά υπάρχουν εικασίες πως οι δυο πλευρές δεν το βρήκαν στο οικονομικό.

Πάντως, ο Αλεξάντερ Μπαγίν δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα αθλήτρια αφού το πρόσφατο παρελθόν του παραπέμπει σε ένα παραμύθι που πάντα έχει αίσιο τέλος.

Ξεκίνησε για πολλά χρόνια σαν hitting partner της Σερίνα Γουίλιαμς (2008-2015), όπου μαζί πανηγύρισαν 13 Grand Slam! Στη συνέχεια τον “έκλεψε” η Βικτόρια Αζαρένκα (2015-16) ενώ δούλεψε και με τις Σλόαν Στίβενς (2017), Καρολίν Βοζνιάκι (2017).

Για πρώτη φορά εργάστηκε ως head coach στο πλευρό της Οσάκα.

Το 2018 αναδείχθηκε WTA Coach of the year για την εκπληκτική σεζόν που είχε με τη Γιαπωνέζα και πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο προπονητή, δίνοντας πολύ έμφαση στη φυσική κατάσταση.

The post Χώρισαν Οσάκα – Μπαγίν! appeared first on Tennis24.

Keywords