Χάλεπ: “Είμαι χαρούμενη για την παρουσία μου στην Αυστραλία” (vid)

Η Σιμόνα Χάλεπ γνώρισε σοκαριστική ήττα στον 4ο γύρο του Australian Open από τη Νο61 του κόσμου, Αλιζέ Κορνέ. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη πρόκριση της Γαλλίδας σε προημιτελικό Grand Slam στην 63η της εμφάνιση.

“Έχω να πω μόνο καλά λόγια για την Κορνέ γιατί μου αρέσει η παρουσία της στο court και ο τρόπος που αγωνίζεται. Της αξίζει αυτό που της συμβαίνει

τώρα. Δουλεύει σκληρά όλη την ώρα και, ναι, της εύχομαι καλή τύχη. Θέλω πολύ να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Θα την στηρίξω”, είπε η Χάλεπ για την αντίπαλό της μετά το ματς.

“Ο καύσωνας με επηρέασε από πολύ νωρίς στο πρώτο σετ. Ένιωσα περίεργα, μια μικρή ζάλη”, ανέφερε για τις πολύ δύσκολες συνθήκες το πρώην Νο1 του κόσμου.

“Είναι δύσκολο να παίζεις στον καύσωνα και δεν ήμουν έτοιμη σήμερα. Ήταν λίγο πιο δυνατή από εμένα και γι’ αυτό μπόρεσε να κερδίσει τον αγώνα. Νομίζω ότι έπαιξα καλά. Απλώς έχασα κάποιες ευκαιρίες, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενη με τον τρόπο που αγωνίστηκα σήμερα. Άρα αυτό είναι το σημαντικό”, συνέχισε η Ρουμάνα.

Η 30χρονη,  που προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο 2021 γεμάτο τραυματισμούς και μακρά απουσία από το Tour, έμεινε σαφώς ικανοποιημένη από τη συνολική της εικόνα στη σεζόν και εμφανίστηκε έτοιμη για τις επόμενες προκλήσεις.

“Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα εδώ στην Αυστραλία. Δυσκολεύτηκα πολύ πέρυσι, αλλά η επιστροφή μου πάει καλά μέχρι στιγμής. Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό και θα κρατήσω μόνο τα θετικά. Ανυπομονώ ήδη για τη συνέχεια”, ολοκλήρωσε.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δανάη Μασκαλέρη

The post Χάλεπ: “Είμαι χαρούμενη για την παρουσία μου στην Αυστραλία” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα