Μπέκερ: “Ο Ράφα είναι πάντα στα φαβορί των τουρνουά”

Μπορεί οι περισσότεροι αναλυτές να μην κατονομάζουν τον Ράφα Ναδάλ στα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open, λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισε το 2021, αλλά και της κατάστασής του, μιας και δεν βρίσκεται στο 100% του, ωστόσο ο Μπόρις Μπέκερ εξέφρασε αντίθετη άποψη.

“Όσο ο Ραφαέλ Ναδάλ παίζει τένις έχει τις ευκαιρίες του, δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ για μένα, αλλά πάντα ένα από τα φαβορί των τουρνουά που αγωνίζεται.

Νομίζω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού

του θέλει απλώς να κερδίσει το Γαλλικό Όπεν ξανά. Αλλά πρέπει πρώτα να παίξει σε τουρνουά, κατά προτίμηση Grand Slams”, δήλωσε ο Γερμανός κάτοχος έξι Grand Slams.

“Δεν έχει πίεση, κανείς δεν περιμένει τίποτα από αυτόν. Η προετοιμασία μπορεί να ήταν κακή λόγω της ασθένειας του από Covid-19 αλλά δεν ξέρω κανέναν τενίστα που θα ήθελε να παίξει με τον Ναδάλ στον 1ο ή τον 2ο γύρο.

Eίναι ένας από τους απόλυτους σούπερ σταρ. Και πάλι, μπορεί επίσης να πάρει τo 21o του Grand Slam. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που παίζει στη Μελβούρνη. Αυτοί οι κορυφαίοι σταρ που έχουν κερδίσει τόσα πολλά, δεν θα έπαιζαν αν δεν πίστευαν ότι είχαν μια ευκαιρία”, ήταν τα λόγια του Γερμανού για τον Ναδάλ.

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπέκερ: “Ο Ράφα είναι πάντα στα φαβορί των τουρνουά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα