Αζαρένκα: “Να εμβολιαστούν και οι παίκτες”

15:10 2/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Βικτόρια Αζαρένκα πέρασε στον τρίτο γύρο του US Open κερδίζοντας την Τετάρτη (2/9) με 6-3 7-6 (1) την Ιταλίδα Γιασμίν Παολίνι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Λευκορωσίδα τενίστρια δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε στο Flushing Meadows και αγωνίστηκε μπροστά σε εμβολιασμένους θεατές.

Πέρυσι το Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA έφτασε ως τον τελικό του Αμερικανικού grand slam, όπου ηττήθηκε από την Ναόμι

Οσάκα.

Το 2020 τα court του US Open ήταν άδεια, λόγω των περιορισμών που δημιούργησε ο COVID-19. Φέτος οι φίλαθλοι  επέστρεψαν στις κερκίδες, ωστόσο μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να εισέλθουν στα γήπεδα.

Η Αζαρένκα σε συνέντευξη τύπου ζήτησε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν υπέροχο που επέστρεψα και έπαιξα μπροστά σε εμβολιασμένους οπαδούς”, δήλωσε η δύο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open, η οποία αποχώρησε από το WTA Tour τον Απρίλιο επειδή συνέπεσε με τον προγραμματισμένο εμβολιασμό της για τον COVID-19.

“Για μένα είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι οι οπαδοί πρέπει να εμβολιαστούν, ενώ οι παίκτες όχι”, συνέχισε.

“Κατά τη γνώμη μου είναι αναπόφευκτο και κάποια στιγμή θα επιβληθεί και στους τενίστες. Όλοι θέλουμε να είμαστε ασφαλείς, όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας”, είπε κλείνοντας η 32χρονη τενίστρια.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Αζαρένκα: “Να εμβολιαστούν και οι παίκτες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα