Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο ο Μεντβέντεφ!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον πρώτο του φετινό αγώνα στο χώμα, έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ούγκο Ουμπέρ και αποκλείστηκε στα δύο σετ από τον νεαρό Γάλλο!

Την πρώτη του Τοπ10 νίκη πανηγυρίζει ο Ούγκο Ουμπέρ!

Ο 22χρονος Γάλλος έκανε ένα καταπληκτικό ματς κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατάφερε να πετάξει εκτός το Νο1 του ταμπλό στο Αμβούργο με 6-4, 6-3!

Τρομερά πράγματα στο κορτ έκανε ο Νο41 τενίστας στον κόσμο κόντρα σε έναν Μεντβέντεφ

που δεν ήταν σε κακή μέρα αλλά είδε τον αντίπαλο του να βγάζει τρομερές άμυνες και να αντέχει με εκπληκτικό τρόπο στα ράλι δείχνοντας την τρομερή του επιδεξιότητα στο χώμα!

Ο Μεντβέντεφ θα αγωνιστεί στο φετινό Ρολάν Γκαρός με μόλις ένα ματς στο χώμα προετοιμασία, συνεπώς, τον περιμένει ένα πολύ αβέβαιο Grand Slam όπως και στους περισσότερους τενίστες που θα παίξουν βέβαια στο Παρίσι.

Η μέρα στο Αμβούργο σημαδεύτηκε και από άλλους αποκλεισμούς δυνατών ονομάτων.

Ο Γκαέλ Μονφίς είναι ξεκάθαρα ανέτοιμος και μετά τον αποκλεισμό του στη Ρώμη από τον Κέπφερ, ηττήθηκε και από τον Γιανίκ Χάνφμαν με 6-4, 6-3 ενώ ο επίσης ανέτοιμος Κέι Νισικόρι συνετρίβη στην αναμέτρηση του κόντρα στον Κρίστιαν Γκαρίν με 6-0, 6-3.

Την πρώτη του νίκη μετά το comeback από τον τραυματισμό του πέτυχε ο Φάμπιο Φονίνι που κέρδισε σε ένα απολαυστικό ματς τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, 4-6, 6-1, 7-5, ενώ Μπαουτίστα Αγούτ και Οζέρ-Αλιασίμ απέφυγαν έναν πρόωρο αποκλεισμό μετά τις νίκες τους επί των Μπασιλασβίλι και Σονέγκο αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, θα δούμε επιτέλους τον Στέφανο Τσιτσιπά στη γερμανική πόλη στην αναμέτρηση κόντρα στον Νταν Έβανς (14:30 GR).

Αν και έδειξε εντελώς ανέτοιμος στο χώμα στην ήττα του από τον Σίνερ στη Ρώμη, ο Τσιτσιπάς μπορεί να φτάσει ψηλά στο Αμβούργο μετά και τους τόσους πολλούς αποκλεισμούς δυνατών ονομάτων νωρίς στο ταμπλό.

HAMBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο ο Μεντβέντεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα