Αδελαΐδα: Ο Κοκκινάκης νίκησε τον Ρούμπλεφ και πέρασε στους “8” (vids)

O Θανάσης Κοκκινάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Νο1 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-4, 3-6, 6-3 με τον Αυστραλό και κάτοχο του τίτλου να εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Adelaide International 2. 

O No110 του κόσμου, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 άσους (μόνο ένα διπλό λάθος), κέρδισε το 86% των πόντων από το 1ο service (38/44), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις συνολικά 5 ευκαιρίες για break. 

Στο 1ο set ο Κοκκινάκης χρειάστηκε ένα γρήγορο break (2-1)

και κρατώντας σχετικά εύκολα το service του πήρε το προβάδισμα με 1-0. Η απάντηση του Ρώσου ήρθε με τον ίδιο τρόπο, σημειώνοντας το μοναδικό του break στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο decider ο Κοκκινάκης βρήκε και πάλι break κάνοντας το 3-1 και στη συνέχεια παραχωρώντας μόλις 5 πόντους στο service του έφτασε στη νίκη, στην πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στον Ρώσο παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του ξεπέρασε το εμπόδιο του Αυστραλού, Τζέισον Κούμπλερ με 5-7, 7-6(1), 6-4. 

Θέση στην 8άδα έκλεισαν και οι Ισπανοί Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ενώ στο κάτω μέρος του ταμπλό ο Βρετανός, Τζακ Ντρέιπερ επικράτησε του Αμερικανού Τομ Πολ και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο και Νο3 του ταμπλό Κάρεν Χατσάνοφ. 

Στην προημιτελική φάση πέρασε και ο Σουηδός, προερχόμενος από τα προκριματικά, Μίκαελ Ίμερ, που κέρδισε τον Αμερικανός Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 3-6, 7-6(2), 6-3 και θα παίξει κόντρα στον Νοτιοκορεάτη lucky loser, Κβον που έκανε την έκπληξη επικρατώντας του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 3-6, 6-4, 6-4. 

Προημιτελικά 

Θανάσης Κοκκινάκης (Αυστραλία) – Μίομιρ Κετσμάνοβιτς (Σερβία) Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Ισπανία) – Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (Ισπανία)Τζακ Ντρέιπερ (Μ. Βρετανία) – Κάρεν Χατσάνοφ (Ρωσία)Μίκαελ Ίμερ (Σουηδία) – Σουνγού Κβον (Ν. Κορέα)

ADELAIDE INTERNATIONAL 2 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP 

The post Αδελαΐδα: Ο Κοκκινάκης νίκησε τον Ρούμπλεφ και πέρασε στους “8” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα