Madrid Open: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Τσόριτς (vid)

04:50 4/5/2023 - Πηγή: Tennis24

O Μπόρνα Τσόριτς σταμάτησε την πορεία του lucky loser Γερμανού, Ντάνιελ Αλτμάιερ με τον Κροάτη και Νο20 του κόσμου να επικρατεί με 6-3, 6-3 μέσα σε 70 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Madrid Open για 1η φορά στην καριέρα του. 

Έχοντας “σύμμαχο” το service κερδίζοντας το 90% των πόντων από το πρώτο service, ο Τσόριτς κατάφερε να μην αντιμετωπίσει ούτε break-point από τον Γερμανό, ενώ αντίθετα ίδιος εκμεταλλεύτηκε

τις 3 από τις 5 ευκαιρίες για break. 

Στο 1ο set o Τσόριτς χρειάστηκε μόλις ένα break (3-1) το οποίο εξαργύρωσε στη συνέχεια (4-1) κλείνοντας το set στο service του λίγο αργότερα παραχωρώντας μόλις έναν πόντο από το πρώτο του service (16/17).

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Τσόριτς ξεκίνησε με break (1-0), με τον Αλτμέιερ ωστόσο να μην μπορεί να βρει λύσεις στο εξαιρετικό service του Κροάτη με τις επιστροφές του να είναι στο μόλις 23% (5/22). 

Στο τέλος του προημιτελικού ο Τσόριτς βρήκε ένα ακόμη break σφραγίζοντας τη νίκη στην 4άδα και πλέον την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου και Νο2 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Τσόριτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα