4o φαβορί ο Τσιτσιπάς για τους Άγγλους

Η Telegraph πιστεύει πολύ στις πιθανότητες του Στέφανου Τσιτσιπά για τίτλο στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής χωμάτινης σεζόν, με έναν τίτλο (Εστορίλ), έναν τελικό Masters (Μαδρίτη) και έναν ημιτελικό Masters στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας, στη Ρώμη, πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν.

Η πορεία και οι εμφανίσεις του 20χρονου Έλληνα πρωταθλητή, τον έχουν μετατρέψει ως ένα από τα βασικά αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου στο Παρίσι.

Η Βρετανική

εφημερίδα “Telegraph”, τον κατατάσσει στην 4η θέση με τα φαβορί για το τρόπαιο των Σωματοφυλάκων, πίσω από τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Τιμ.

“Ένας δεύτερος συνεχόμενος ημιτελικός σε Grand Slam, είναι μέσα στις δυνατότητες του Στέφανου Τσιτσιπά. Σύμφωνα με την κλήρωση, διασταυρώνεται με τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά, τον οποίον κέρδισε πριν τέσσερις μήνες στη Μελβούρνη.

Ακόμα και ο Βασιλιάς του χώματος, Ναδάλ τον οποίον συναντά στα ημιτελικά, δεν μοιάζει ανίκητος μετά τη νίκη που πέτυχε ο Στέφανος στη Μαδρίτη. Ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει και τον Τζόκοβιτς και σίγουρα θα εμφανιστεί με αυτοπεποίθηση και με πίστη ότι μπορεί να κερδίσει το τουρνουά” αναφέρει χαρακτηριστικά το αφιέρωμα της Telegraph στα φαβορί του Roland Garros.

Το Top10 της Telegraph
1. Ράφαελ Ναδάλ
2. Νόβακ Τζόκοβιτς
3. Ντόμινικ Τιμ
4. Στέφανος Τσιτσιπάς
5. Ρότζερ Φέντερερ
6. Φάμπιο Φονίνι
7. Ντανίλ Μεντβέντεφ
8. Σταν Βαβρίνκα
9. Κέι Νισικόρι
10. Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο

Το άρθρο της Telegraph -> https://bit.ly/2YNaGES

The post 4o φαβορί ο Τσιτσιπάς για τους Άγγλους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα