ΠΣΑΚ | Γεωργίτσης: "Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή"
Ο παίκτης του Ερμή Λαγκαδά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, www.psak.gr.
-Θοδωρή, κόντρα στο Ηράκλειο πετύχατε την τέταρτη νίκη σας σε ισάριθμους αγώνες. Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα σας αυτό;
"Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλείου. Ξέρω ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα αλλά στο παιχνίδι έπαιξαν πολύ δυνατά και κοντραριστήκαμε μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα μας και στο κόσμο που μας στήριξε τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Θέλαμε νίκη για να μείνουμε στην πρώτη τετράδα. Βέβαια δεν πρέπει να μας ξεγελάει το γεγονός αυτό. Οι περισσότερες ομάδες έχουν κοινούς στόχους με εμάς. Το θέμα για εμάς είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε πολλές ώρες στο γήπεδο προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα που είχαμε και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος".
-Εσύ ήσουν ο οδηγός της ομάδας σου στην τελευταία νίκη της πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση…
"Σ’ αυτή την ομάδα ο ρόλος μου είναι περισσότερο βοηθητικός προς τα νέα παιδιά γιατί έχουμε ένα ρόστερ χωρίς έμπειρους και κοινοτικούς παίκτες. Θέλω λοιπόν να τους βοηθήσω να μπουν στην νοοτροπία της κατηγορίας και της ομάδας. Βέβαια όλοι μας θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Εγώ βρέθηκα σε καλή μέρα αλλά τα παιδιά βοήθησαν, πιστεύοντας με, να έχω αυτή την απόδοση".
-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της νίκης για την ομάδα σας;
"Το κλειδί είναι ίδιο σε όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε στα κόκκινα είμαστε παθιασμένοι και συνεπείς στο γήπεδο. Κάθε μέρα επίσης δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".
-Πλέον έχετε το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Τι πρέπει να προσέξετε σε αυτό το παιχνίδι για να συνεχίσετε το αήττητο σερί σας;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάποιο άσο κρυμμένο στο μανίκι. Θα πρέπει όπως σε κάθε παιχνίδι να έχουμε το ίδιο πάθος, να είναι το κύριο στοιχείο μας, και ελπίζω να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό".
-Οι στόχοι της ομάδας φέτος ποιοι είναι τελικά;
"Ο κύριος στόχος είναι να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή για να έχουμε την ασφάλεια που θέλουμε. Έτσι θα μπορούν τα νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής να αναδειχθούν προκειμένου να δημιουργηθεί μια βάση στην ομάδα η οποία θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Αυτό θα γίνει μόνο αν πετύχουμε γρήγορα την παραμονή γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις με πίεση και διαφορετικό να παίζεις χωρίς πίεση".
-Τέλος θα ήθελες να κάνεις μια ευχή;
"Ελπίζω όλοι οι αθλητές που ασχολούμαστε με το μπάσκετ να έχουμε υγεία. Εμείς και οι οικογένειες μας".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Τα νέα παπούτσια του Μέσι
- Κάκωση κνήμης ο Μανωλάς
- Ο Μιχόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανθρακικό
- Οι Γάλλοι οπαδοί καταγγέλουν την Ελληνική Αστυνομία
- "Πέθανε" η ελπίδα και το Status
- O νέος firefox
- «Στην HRT ο Μα»
- Ο Μπάουμγκαρντνερ και η γροθιά σε Ελληνα νταλικιέρη
- Ιτούδης: "Οι ομάδες του ΝΒΑ ενστερνίζονται τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού"
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις SuperBasket
- ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Σκαριόλο: "Μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό"
- EURO CUP | Από το σπίτι του το έβαλε ο Μέχια... (vid)
- ΝΟΤΟΣ | Επισημοποιήθηκε του Διαμαντάκου στο Αγρίνιο
- ΚΙΜΚΙ | Κουρτινάιτις: "Μάχη με τον Παναθηναϊκό"
- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ανεβάζει ρυθμό ενόψει Παναθηναϊκού
- ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπουρούσης: "Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια"
- ΙΣΠΑΝΙΑ | Ενισχύθηκε με Ντόζιερ η Καχασόλ
- ΕΥΡΩΠΗ | Mε το "αριστερό" ο Κεραυνός
- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μανωλόπουλος: "Μαχητικοί από το πρώτο δευτερόλεπτο"
- Τελευταία Νέα SuperBasket
- ΕΥΡΩΠΗ | Mε το "αριστερό" ο Κεραυνός
- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ανεβάζει ρυθμό ενόψει Παναθηναϊκού
- ΚΑΒΑΛΑ | Οι τιμές των εισιτηρίων απέναντι στον ΠΑΟΚ
- ΙΣΠΑΝΙΑ | Ενισχύθηκε με Ντόζιερ η Καχασόλ
- ΚΙΜΚΙ | Κουρτινάιτις: "Μάχη με τον Παναθηναϊκό"
- ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Ολο και καλύτερος...
- EURO CUP | Από το σπίτι του το έβαλε ο Μέχια... (vid)
- ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Σκαριόλο: "Μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό"
- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μανωλόπουλος: "Μαχητικοί από το πρώτο δευτερόλεπτο"
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά