ΠΑΟΚ | Συνεργασία με «Κ2 Cleaning Services»

Νέος χορηγός για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο χορηγικό του πρόγραμμα η «Κ2 Cleaning Services», που είναι εκ των μεγαλυτέρων συνεργείων καθαρισμού εν Ελλάδι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ένα από τα μεγαλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού στην Ελλάδα, η «Κ2 CLEANING SERVICES», που βρίσκεται στην Τριανδρία, στηρίζει την προσπάθειά μας συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η K2 cleaning services, αποτελεί την συνέχεια και το νέο μέλος της K2 security που τα τελευταία 4 χρόνια έχει εδραιωθεί στον χώρο κάθε είδους φύλαξης. Η Κ2 cleaning services, αποτελεί μια ιδέα της κ. Κουτσουρίδου Βασιλικής, η οποία είναι και η γενική διευθύντρια της εταιρείας. Σκοπός της ήταν να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού αρχικά σε κάθε εταιρεία και κατάστημα κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα η εταιρεία μπορεί και αναλαμβάνει επαγγελματικούς καθαρισμούς πανελλαδικά και σε χώρους όπως εταιρίες, γραφεία, τράπεζες καταστήματα, πολυκαταστήματα, βιομηχανικούς χώρους αλλά και κάθε άλλο χώρο που απαιτεί ολοκληρωμένο καθαρισμό. Η εργατικότητα, η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα αποτελούν την βάση της φιλοσοφίας μας. Για εμάς πελάτης σημαίνει πρώτα συνεργάτης! Γνωρίστε μας και ελάτε μαζί μας στην κορυφή της καθαριότητας!

www.k2cleaning.net"

Keywords