ΠΑΟΚ | Νέα ανανέωση στον «Δικέφαλο»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ενισχύεται τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ και στο πλαίσιο αυτό ανανέωσε την συνεργασία του με την εταιρεία Voulis Chemicals.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η Μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου, η «VOULIS CHEMICALS» από την Νάουσα στηρίζει την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. συμμετέχοντας στο Χορηγικό

Πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Ο Πρόεδρος & Δ/ νων Σύμβουλος της «VOULIS CHEMICALS», κ. Βούλης Γεδεών δήλωσε για την συνεργασία: «Είμαστε κοντά στον Π.Α.Ο.Κ. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γιατί πιστεύουμε πως οι αρχές του Π.Α.Ο.Κ. ταυτίζονται με τις εταιρικές αξίες της VOULIS CHEMICALS για υγιή ανταγωνισμό και πάθος για την κορυφή. Ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού και ομαδικής δουλειάς, με σημαντική ανοδική πορεία στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, η οποία ευχόμαστε να συνεχιστεί με ακόμη περισσότερες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων».

Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συνεχίζεται η συνεργασία της VOULIS CHEMICALS με τον Π.Α.Ο.Κ. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Την περσινή αγωνιστική περίοδο πετύχαμε πολλά μαζί και έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από πολύ σημαντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σίγουροι ότι η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σε νέους σύγχρονους τομείς δραστηριοποίησης και θα συνδυαστεί με νέες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των στόχων της VOULIS CHEMICALS μέσα από τα προγράμματα μας και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας».

Παρουσίαση VOULIS CHEMICALS

Ξεκινώντας από το 1983 – έτος ίδρυσης της εταιρείας μας – βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Στις εγκαταστάσεις μας – με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας – μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Σήμερα αποτελούμε την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο αυτό. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ επιδιώκουμε την συνεχή επέκταση μας. Η εταιρεία μας απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, λιανική πώληση (καταστήματα αξεσουάρ – Super Market, κλπ), βιομηχανία, πλοία.

Για τη "Voulis Chemicals " βασικός άξονας των προσπαθειών μας είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΒΟΥΛΗΣ – ΧΗΜΙΚΑ, 2ο χλμ Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας, T.K. 59200, Νάουσα Ημαθίας. Τηλέφωνα: 2332026446, 2332025047, Fax: 2332028249, Site: http://www.voulis.gr & http://shop.voulis.com

Keywords
Τυχαία Θέματα