ΠΑΟΚ | "Η ιστορία γράφεται στο γήπεδο"

Ο ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (21/10) υποδέχεται για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ικαρο Καλλιθέας και με ανακοίνωσή του, καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το "παλατάκι" και να στηρίξει τη νέα του προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. στο “Παλατάκι” ξεκινούν οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν. Η μεγάλη προσπάθεια

για την εξυγίανση και την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής και ισχυρής ομάδας συνεχίζεται, με μία νέα ομάδα, με πολύ έντονο το Ελληνικό στοιχείο, με νέα παιδιά και έμπειρους αθλητές, που φιλοδοξούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και να κερδίσουν με την προσπάθειά τους, τον σεβασμό και την αποδοχή όλων.

Η νέα ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε με μεράκι και μεγάλη προσπάθεια, μέσα σε δυσχερείς συνθήκες για όλη τη χώρα και το μπάσκετ ειδικότερα, από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο, έχουν υπηρετήσει με πάθος και συνέπεια τον ΠΑΟΚ και είναι εδώ για να οδηγήσουν την ομάδα και πάλι ψηλά. Σε αυτή την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια είναι απαραίτητοι και οι σύμμαχοι. Από την μία η μεγάλη ομάδα των χορηγών, που κόντρα στα σημεία των καιρών στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και από την άλλη ο μεγάλος κόσμος του ΠΑΟΚ, η ασύγκριτη δύναμη αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αυτούς τους συμμάχους τους έχει. Αρκεί να είναι όλοι εδώ, στο γήπεδο…

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και έξι μήνες μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου. Κι από αυτή την Κυριακή, έρχεται η ώρα του κόσμου. Των φιλάθλων μας, που καλούνται να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους στην ομάδα και σε μια τιτάνια προσπάθεια προκειμένου ο μπασκετικός ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει μπροστά του και να φτάσει εκεί που του αξίζει. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των συμμάχων που έχει και μπορεί να έχει σε αυτή την προσπάθεια.

Η ιστορία γράφεται στο γήπεδο. Πάρε θέση στο “Παλατάκι”, γίνε μέλος της ιστορίας του ΠΑΟΚ και οδήγησε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα