ΠΑΟΚ | Χωρίς Μαργαρίτη, Τσόχλα
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητος το 2014, καθώς πέρασε και από τη Χαλκίδα επικρατώντας του Ικάρου. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξαν για μια ακόμα αγωνιστική πολύ καλό πρόσωπο και με τη νίκη αυτή παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Μπροστά του ο "δικέφαλος" έχει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, με τους Ροδίτες να έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδειο με 57-68.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως για μια ακόμα φορά το απουσιολόγιο δεν ήταν λευκό. Απόλλων Τσόχλας και Βαγγέλης Μαργαρίτης απουσίασαν από τη σημερινή ημέρα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο πρώτος βρίσκεται σε πρόγραμμα θεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις SuperBasket
- Τελευταία Νέα SuperBasket
- ΠΑΟΚ | Χωρίς Μαργαρίτη, Τσόχλα
- ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Το video bombing του Αρκαδικού...
- NBA | Η απογοήτευση του "Μέλο" (video)
- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Ο "Ζοτς" θέλει Ντε Κολό
- Greeks Abroad | All Star... Ιτούδης
- ΕΟΚ | Αλλαγές σε 4 ματς, την Πέμπτη (16/1) το Π. Φάληρο-Μελίσσια
- A1 | Αντερσον: «Τυχερός κι ευλογημένος»
- ΑΡΗΣ | Τα εισιτήρια για ΚΑΟΔ
- Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Οι κορυφαίες στην Α1 Γυναικών
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά