ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο"

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να στέκεται στην ανάκτηση του ρυθμού της ομάδας του, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε θεαματικό μπάσκετ, ενώ όσο αφορά τον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο τη μαγνητική.

"Στόχος μας ήταν να πάρουμε νίκη και να βρούμε ρυθμό. Το 'χαμε πει στα αποδυτήρια. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο, κάποια παιδιά, που είναι απ' έξω, να μπουν στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος

μας άφησε κάποια σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι, ειδικά στα τρίποντα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση, δεχθήκαμε μόνο 10 πόντους. Ο Πανιώνιος είχε μέσα 3 χειριστές της μπάλας, εκεί ήταν το κομβικό σημείο, ο Ματσιούλις πήγε στο "4", γίναμε πιο πειστικοί, πήραμε τη διαφορά και τη νίκη. Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος". είπε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Α1 στο Ο.Α.Κ.Α. ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με τον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε: "Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Στεφάν. Ήταν εκτός, έκανε προσπάθεια να επανέρθει. Θα βγάλει μαγνητική και θα ξέρουμε το βράδυ ή αύριο (18/11) το πρωί τι συμβαίνει".

O Ρόκο Λένι Ούκιτς υποστήριξε από την πλευρά του πως "ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, επειδή θέλαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Είχαμε προβλήματα στην αρχή. Κοιτάμε κάθε αναμέτρηση σαν προπόνηση, ώστε να βελτιώνουμε την κάθε λεπτομέρεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε μία μεγάλη διαφορά και νικήσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα