ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γκιστ: "Πάμε στο ΣΕΦ για να το πάρουμε"

ο Τζέιμς Γκιστ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναικού στους τελικούς και μιλώντας στην "Πράσινη" επισήμανε πως θα πρέπει να εμφανιστού όλοι τους πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο μέσα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ:

Για την τακτική του Παναθηναϊκού: "Σε αυτά τα ματς πρέπει να παλέψεις, δεν είναι τόσο η τακτική ή τα plays, είναι ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θέλει τις μοιρασμένες κατοχές. Κάθε κατοχή μετράει, κάθε λάθος μετράει. Τα πάντα μετρούν σε αυτού του είδους τα παιχνίδια".

Για τη δική του απόδοση: "Απλά κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Παίζουμε καλά όλοι μαζί, έχουμε βρει ρυθμό. Είμαστε κάπως άστοχοι στην επίθεση, αλλά αυτό που δεν μπορείς να διδάξεις είναι η άμυνα. Παίζουμε με πάθος και αποφασιστικότητα καλή ομαδική άμυνα και κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου προκειμένου να πετύχει το στόχο της".

Για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ: "Αν μπορούμε να νικήσουμε τον τρίτο αγώνα, τότε θέλουμε να νικήσουμε τον τρίτο αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα πάμε συγκεντρωμένοι και με στόχο να παλέψουμε για 40 λεπτά, όπως κάναμε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδι, για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για την στήριξή του κόσμου την Κυριακή: "Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί! Μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια στον δεύτερο τελικό με την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια. Εκτιμούμε ό,τι έχουν κάνει για εμάς όλη τη σεζόν. Ήταν σημαντικό κομμάτι για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους χαροποιήσουμε".

Keywords