ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μάντζαρης: "Ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε"
"Είναι κάτι τόσο όμορφο για το οποίο ακόμη και τώρα είναι δύσκολο να εκφραστώ. Καταφέραμε τόσα πράγματα σε αυτό το χρονικό διάστημα που σίγουρα κανείς μας δεν τα ονειρευόταν όταν ξεκινούσε η χρονιά. Πήραμε το πρωτάθλημα γιατί πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά κοιτώντας τα προηγούμενα χρόνια όταν ο Ολυμπιακός είχε μεγάλους παίκτες, νόμιζα ότι δεν αισθάνονταν τόσο σίγουροι ότι μπορούν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό. Εμείς δεν φοβηθήκαμε, πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε", δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο 22χρονος γκαρντ για το επίτευγμα του Ολυμπιακού και στην συνέχεια πρόσθεσε ότι:
"Είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν τη νεανική ομάδα να παίρνει το πρωτάθλημα, το οποίο τόσο πολύ ήθελε ο κόσμος, απέναντι σ' έναν τόσο σημαντικό αντίπαλο. Το δύσκολο για μας είναι τώρα, καθώς πρέπει να μείνουμε στην κορυφή, αυτό είναι άλλωστε το πιο σκληρό κομμάτι. Πριν από ένα χρόνο αυτήν την περίοδο ήμουν άνεργος, χωρίς ομάδα, απλά ζητούσα μια ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός, η διοίκηση, ο προπονητής μού την έδωσαν και τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ".
Όσον αφορά για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκα αλλά και την διαχείρισή της σημείωσε ότι "όταν ήμασταν πάνω στην οροφή του πούλμαν με τον Παπανικολάου δεν καταλαβαίναμε τι είχαμε πετύχει. Μας βοήθησαν πολύ ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης να προσγειωθούμε στο πρωτάθλημα, που ήταν ο βασικός μας στόχος. Ναι, είμαστε νεανική ομάδα, αλλά έχουμε μάθει κι εγώ και ο Σλούκας και ο Παπανικολάου να παίζαμε για νίκες και τρόπαια. Αντίθετα μεγαλύτεροι παίκτες από εμάς δεν είχαν αυτήν την αίσθηση. Ίσως αυτό να μας βοήθησε να αισθανόμαστε καλύτεροι".
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στις πανηγυρικές στιγμές από τα μπουζούκια λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Το χαϊλάιτ στα μπουζούκια ήταν το τραγούδι του Κέσελ, ο οποίος δεν έχασε στίχο. Αντίθετα για τον αρχηγό το ζεϊμπέκικο δεν είναι το δυνατό του σημείο. Όχι τουλάχιστον όσο είναι η σταυρωτή του".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Τα παιδιά του... σούπερ μαντολίνι!
- Φεύγει από την Κ20 ο Νίκος Κολομπούρδας
- Ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε ο Λιάγκας junior (photos)
- Πανελλήνιο ρεκόρ από Δουβαλίδη
- Δόξα Πετρούσας-Ολυμπιακός Ροδόπολης 3-2
- Ανέβηκε η Θέλτα
- Ατρόμητος: Βλέπει Ναπολεόνι
- Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου
- Δημόσια εμφάνιση με χρώμα ΠΑΟΚ για Κλέιτον
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις SuperBasket
- Τελευταία Νέα SuperBasket
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μάντζαρης: "Ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε"
- NBA | Γλίτωσε τα χειρότερα ο Όλντριτζ
- ΡΕΑΛ Μ. | Έγραψε ιστορία ο Ρέγιες
- NBA | Ψάχνεται ο Σο
- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | N. Καλάθης: "Ευχαριστώ τον κόσμο"
- NBA | Μπουλς για Νας και Κιντ
- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
- NBA | Παραμένει στα «πιτς» ο Μπος
- NBA | Κοιτάνε Γκι οι Σανς
- ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Δεν έχει ιδέα ο Λάνγκφορντ…
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά