ΕΣΚΑΣΕ | Στο μονοπάτι της... επιστροφής ο Ιωνικός Λαμίας

Κατά τη δεκαετία του 2000 και ιδίως στα μέσα της, είχε κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ η τότε ανερχόμενη δύναμή του, Ιωνικός Λαμίας. Μια ομάδα με αρκετά χρήματα, δυναμικές ιδέες, αλλά έλλειψη διάρκειας και... υπομονής!

Λίγα χρόνια αργότερα, ο σύλλογος της Φθιώτιδας έχει ξανά παλμό και προσπαθεί να "αναγεννηθεί" και να πετύχει ό,τι δεν είχε καταφέρει τότε, κάνοντάς το με αργά και σταθερά βήματα.

Ο κόουτς Λουκάς Ζαρονικόλας αποτελεί έναν από τους συνδετικούς κρίκους με το παρελθόν και η παρουσία του μαζί με αυτή του φιλόδοξου Δημήτρη

Ψωρογιάννη, αφήνουν υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Οι Λαμιώτες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Α' ΕΣΚΑΣΕ, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, προκαλώντας πρόσφατα την πρώτη απώλεια στον ισχυρό, Α.Σ. Κύμης, με το ρόστερ να είναι εξαιρετικό.

Ο "γερόλυκος", Γιάννης Κουτκιάς, που είχε αγωνιστεί με τον Ιωνικό στην Α2, αλλά και στο ιστορικό παιχνίδι Κυπέλλο κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ενώ σημαντικές λύσεις προσφέρουν οι Στέλιος Καλεμτζάκης και Γιώργος Οικονόμου, που αποτελούν δύο από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα