ΕΟΚ | Επιτυχημένο το τουρνουά "3 με 3" στον Άλιμο

Στον Άλιμο φιλοξενήθηκε με επιτυχία τα Τουρνουά "3 με 3", το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2013.

Συμμετείχαν συνολικά 380 παιδιά (348 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Ιωάννης Χόνδρος (Δημοτικό) και ο Ανδρέας Μέλλος (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Ιάκωβος Πατηνιώτης (Δημοτικό) και ο Ραφαήλ Γαλιλόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Αλίμου, Δημήτρης Καρανικόλας, ο αντιπρόεδρος, Άρης Κιουρκτσόγλου, το μέλος του Δ.Σ., Δήμητρα Κλεόπα Μπίσμπα, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών, Νίκος Παπανικολάου, ο ομοσπονδιακός προπονητής ΕΟΚ, Θανάσης Παπαδημητρίου, ο Αργύρης Παπαπέτρου και ο Λάζαρος Αγαδάκος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και Γ.Γ. ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ και υπεύθυνος Αναπτυξιακού, Γιάννης Μακρής.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords