ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Γιαννούλης: "Πιστεύω στην νίκη του ΠΑΟ, βατή αντίπαλος η Σιένα για ΟΣΦΠ"

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Γιάννης Γιαννούλης με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο στον αγώνα της Τρίτης (27/03) απέναντι στη Μακάμπι, αλλά δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι "πράσινοι" θα κάνουν το 2-2 στη σειρά. Παράλληλα τόνισε ότι η Σιένα είναι βατή αντίπαλος για τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης

Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94.6".

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και για την έντονη κριτική που ασκήθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Αυτά είναι για να γεμίζουν οι εφημερίδες και τα sites. Δεν νομίζω να φταίει κάτι. Το κακό είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού ήταν τραγικό. Δηλαδή κι εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου, που έβλεπα το παιχνίδι, πόσο άσχημα έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο, το περίμενε και η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε και στο τελευταίο λεπτό είχαμε ντέρμπι".

Για τον αν οφείλεται η ήττα στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σωματικά ψυχικά έτοιμος: 

"Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Μερικά πράγματα φαίνονται από το τζάμπολ. Φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που τον Μάρτιο και τον Απρίλιο τα "καθάριζε" όλα. Εκεί όμως μπορεί να καταλάβει ο κόσμος για πόσο σπουδαίους παίκτες και προπονητές μιλάμε, καθώς παρότι έπαιξαν άσχημα διεκδίκησαν το ματς στο τελευταίο σουτ. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο Β’ ημίχρονο και ήταν ένας άλλος Παναθηναϊκό".

Για το επόμενο παιχνίδι της σειράς: "Είναι θέμα και μέρας. Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση. Αυτές οι ομάδες, σε αυτό το επίπεδο, κοιτάζουν το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι, της Πέμπτης, πρέπει να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω θα το πάρει. Και όλοι ευχόμαστε να νικήσει». 

Για το ματς του Ολυμπιακού: 

«Όπως όλοι εύχομαι νίκη στον Ολυμπιακό και να πάρει το προβάδισμα για πρόκριση στο Final 4. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα παιχθεί στον πόντο. Η Σιένα αν και είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό είναι βατή ως αντίπαλος, ειδικά με γεμάτο ΣΕΦ. Ελπίζω να είναι καλό το σημερινό βράδυ".

Keywords
Τυχαία Θέματα