Μπόγρης: " Θα εκπλαγώ αν η Χίμκι δεν κερδίσει το Γιούροκαπ"

Για το αυριανό παιχνίδι με την Χίμκι, στον χρόνο συμμετοχής που έχει στον Άρη αλλά και για την θητεία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο νεαρός σέντερ του Άρη, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup ενόψει της αναμέτρησης με την ρωσική Χίμκι:

Καλησπέρα Γιώργο. Πως είναι η πρώτη σου χρονιά στο Γιούροκαπ μέχρι τώρα;

"Είναι καλή, πραγματικά

μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Τα παιχνίδια ήταν δύσκολα και υπάρχουν ομάδες όπως η Χίμκι που είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Σαν ομάδα είχαμε καλές και κακές στιγμές και συνολικά η εμπειρία του να παίζεις στο Γιούροκαπ είναι εξαιρετική μέχρι τώρα".

Παίρνεις πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τον Άρη. Πώς σε βοηθάει αυτό να γίνεις καλύτερος παίκτης;

"Φυσικά και με βοηθάει, γιατί ο χρόνος συμμετοχής είναι πολύ σημαντικός για να βελτιωθεί ένας νεαρός παίκτης. Δούλεψα πολύ σκληρά με τον Παναθηναϊκό τα δύο προηγούμενα χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να δείξω στο παρκέ τι έμαθα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που συνέχισα να προπονούμαι, αλλά έπρεπε να παίζω κιόλας. Νομίζω το ότι βρίσκομαι στον Άρη με βοήθησε πολύ".

Πόσο άνετα νιώθεις που παίζεις στον Άρη;

"Είναι φανταστικά! Εξαιτίας της ιστορίας του, ο Άρης έχει κυρίως πολύ καλούς μπασκετικούς οπαδούς, κάτι που δεν έχουν άλλες ομάδες, των οποίων οι φίλαθλοι είναι κυρίως από το ποδόσφαιρο και απλά έρχονται να δουν και μπάσκετ. Ο Άρης υπήρξε ένα τεράστιο μπασκετικό κλαμπ για πολλά χρόνια και οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα ζεστοί, αγαπούν πολύ την ομάδα! Είναι χαρούμενοι με μας και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω γι' αυτήν την ομάδα".

Πως οι προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι δίχως αύριο σε βοήθησαν να προετοιμαστεί για το παιχνίδι απέναντι στη Χίμκι;

"Έμαθα πολλά από το πως πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για παιχνίδια σαν αυτό, αλλά ο προπονητής μου είναι αυτό που θα μας προετοιμάσει για να παίξουμε απέναντι στη Χίμκι και θα κάνω ότι μου ζητήσει. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία όταν έρχεται η προετοιμασία για τέτοια παιχνίδια, γιατί ήμουν παρών και ήταν φανταστικά. Έχω πολλή πίστη στον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και σε όλο το τεχνικό μας τιμ. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι απέναντι στη Χίμκι είναι πολύ αημαντικό και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά".

Έπαιξεις κόντρα στην Χίμκι. Τι σου αρέσει περισσότερο σε αυτούς και τι πρέπει να κάνετε για να τους κερδίσετε;

"Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Θα εκπλαγώ αν η Χίμκι δεν κερδίσει το Γιούροκαπ αυτή τη χρονιά. Είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Μου αρέσει ο προπονητής τους και ο τρόπος που παίζουν. Με προπόνησε (ο Ρίμας Κουρτινάιτις) στο σάμερ καμπ του Τρεβίζο και ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίζοντας με έναν πλέι μέικερ σαν τον Ζόραν Πλάνινιτς θα πρέπει να είναι φανταστικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παίκτες, ο προπονητής και η ομάδα είναι στο επίπεδο της Ευρωλίγκα και αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτούς. Αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρ

Keywords
Τυχαία Θέματα