ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | Οζερχούν: "Δεν έχουμε τύχη αν παίξουμε έτσι με τον Ολυμπιακό..."

Η Αναντολού Εφές πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην Μαδρίτη γνωρίζοντας τη συντριβή από την Ρεάλ και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ενγκίν Οζερχούν, φανερά ενοχλημένος ξεκαθάρισε ότι αν οι παίκτες του Οκτάι Μαχμούτι δεν... σοβαρευτούν τότε δεν έχουν τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό, κρούοντας το "καμπανάκι"...

"Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση

και ειδικά οι πολύ καλοί μας παίκτες δεν πάλεψαν. Αν εξαιρέσουμε τον Μπαλμπάι, η ομάδα δεν πρόβαλε αντίσταση. Πέρα από την επίθεση, πρέπει να δείχνουμε διάθεση και στην άμυνα. Χάσαμε ένα ακόμη παιχνίδι έχοντας κακή εικόνα", υπογράμμισε φανερώνοντας την απογοήτευσή του και πρόσθεσε:

"Πρέπει να σοβαρευτούμε εν όψει της σειράς των αγώνων με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Αθήνα και αν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας. Φαβορί είναι η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα παλέψουμε για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Μόνο αν ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε άμυνα και επίθεση θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και να φτάσουμε στο Λονδίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα