ΑΓΟΡ | Τίμησαν τον Κλέωνα Παπαδόπουλο

O ΑΓΟΡ τίμησε τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο για την προσφορά του οργανισμού στην Κρητική ομάδα.

Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:

"Ένας εκλεκτός καλεσμένος της Ρέθυμνο KAE έδωσε το παρών το περασμένο Σάββατο στο "Μελίνα Μερκούρη", παρακολουθώντας

από κοντά τη μεγάλη νίκη της ομάδας επί του Κολοσσού. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο, τον οποίο τίμησε η διοίκηση για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Βέβαια το Τ.Τ. είναι Μεγάλος Χορηγός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια και συνεχίζει να στηρίζει τα Κρητικά σωματεία παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα μας.
Ο κ. Κλέωνας Παπαδόπουλος τόνισε πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι κοντά στην κοινωνία, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από 112 χρόνια στα Χανιά. Επίσης, χαρακτήρισε το Ρέθυμνο ως πρότυπο ομάδας, έχοντας υποδειγματικό διοικητικό κομμάτι. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Τ.Τ.:

"Εμείς σαν Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είμαστε πολύ κοντά στην κοινωνία. Είμαστε μία κοινωνική τράπεζα. Όσον αφορά στην Κρήτη, εκτός από την παρουσία μας με τα καταστήματά μας βοηθάμε και στην ανάπτυξη του νησιού με προγράμματα, όπως το "Τζέσικα" με την Παγκρήτια Τράπεζα. Το κυριότερο είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε από την Κρήτη πριν 112 χρόνια στα Χανιά, άρα έχουμε πάρα πολλούς λόγους να βοηθάμε Κρητικά σωματεία και αθλητές.
Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι με το Ρέθυμνο. Είναι ένα πρότυπο ομάδας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένας από τους φίλους του Ρεθύμνου και όλες μας οι προσπάθειες στον αθλητισμό είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Στο πλαίσιο ομάδων που προσφέρουν κάτι, αθλητών που προσφέρουν κάτι. Που δεν έχουν μέσα στην κρίση τις δυνατότητες να ανταποκριθούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βοηθάμε ομάδες όπως το Ρέθυμνο. Που είναι υπόδειγμα διοικητικό. Ξέρουμε ότι τα λεφτά μας πιάνουν τόπο. Υπάρχει ένα κίνημα και στον αθλητισμό, όπως και το ποδόσφαιρο του Πλατανιά, που οι διοικήσεις και οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά στον κόσμο, πάρα πολύ κοντά στην κοινωνία. Όπως ακριβώς είναι και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο".


Η ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο και την οικογένειά του που μας τίμησαν με την παρουσία και την αγάπη τους."

Keywords
Τυχαία Θέματα