NBA | Τζορτζ: "Δεν θα ήταν έξυπνη κίνηση να αφήσω τους Πέισερς"

Ο Πολ Τζορτζ αναδεικνύεται στο επόμενο "καυτό" όνομα του ΝΒΑ, καθώς το καλοκαίρι του 2014 μένει ελεύθερος από τους Πέισερς και οι Λέικερς, γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ είδε την αξία του στο... χρηματιστήριο του ΝΒΑ να χτυπάνε "λίμιτ απ" χάρις τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα των Πέισερς. Αυτή την εκτόξευση φυσικά

είδαν και οι "Λιμνάνθρωποι" που βλέπουν στο πρόσωπο του Καλιφορνέζου Τζορτζ, τον νέο ήρωα του Στέιπλ Σέντερ.

Ο Τζορτζ από το Λας Βέγκας, όπου προπονείται για την προετοιμασία της Εθνικής των ΗΠΑ, δήλωσε: "Οπου κι αν πάω στο Λος Άντζελες, μου λένε ότι με θέλουν εκεί. Να μην υπογράψω στους Πέισερς. Το ακούω συνέχεια, επαναλαμβανόμενα. Αλλά το συνηθίζω σιγά σιγά. Το καταλαβαίνω και δεν με τρελαίνει. Είναι σπουδαίο συναίσθημα όταν οι άνθρωποι στις κερκίδες σε θέλουν" τόνισε.

Η ομάδα από την Ιντιάνα έχει τη δυνατότητα να του κάνει πρόταση επέκτασης μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να είναι ικανοποιημένος στην Ινδιανάπολις: "Είμαι χαρούμενος στην Ινδιάνα. Εάν άφηνα τους Πέισερς για να έρθω στους Λέικερς, δεν θα ήταν έξυπνη κίνηση από μέρους μου. Έχουμε κάτι σπουδαίο αυτή τη στιγμή".

Πριν μια βδομάδα πάντως, ο ίδιος ο Πολ Τζόρτζ, είχε δηλώσει πως, "Θα είναι δύσκολο να απορρίψεις τους Λέικερς του Κόμπε". Για να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά ο φέρελπις Αμερικανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα