Final Four | "Φανταστική η συμπαράσταση του κόσμου"

Η μάχη της εξέδρας έχει ήδη νικητή, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι παίκτες του Ολυμπιακού και κυρίως ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης.

"Το είπα και μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ήταν φανταστική η συμπαράσταση του κόσμου, να πω την αλήθεια ούτε εμείς περιμέναμε να έχουμε τόσο κόσμο για τον λόγο ότι βιώνουμε μια πολύ άσχημη περίοδο για την Ελλάδα, υπάρχει κρίση

και είναι ένα πολύ ακριβό ταξίδι που μπορεί να κάνει κάποιος αλλά ο κόσμος αγαπάει αυτή την ομάδα και εμείς θα κάνουμε από τη πλευρά ότι είναι δυνατόν, όπως και στον ημιτελικό, ώστε να είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Να ξέρουν ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το καλύτερο", είπε ο 31χρονος γκαρντ και συνέχισε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι παλέψαμε αρκετά για να φτάσουμε εδώ, πιστεύω ότι το αξίζαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αυτό δείξαμε και χτες με την ΤΣΣΚΑ και πλέον είμαστε ένα ματς μακριά από το τρόπαιο".

Και κατέληξε: "Τα σημάδια πιο πολύ δεν είναι για μας, είναι για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι, το βλέπουμε σαν τελικό απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Το απέδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα όπου επέδειξε χαρακτήρα παρά ότι βρέθηκε δυο φορές κάτω με 10 πόντους και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα