Ρατσιστική συγκέντρωση Σύριων κατά Αφγανών με την πολιτική κάλυψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Όλα είναι δυνατά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και των «ανοιχτών συνόρων». Ακόμα και συγκεντρώσεις εθνοτικής ομάδας «προσφύγων» κατά άλλης εθνοτικής ομάδας «προσφύγων» (ο ορισμός του ρατσισμού!), υπό την πολιτική ομπρέλα «συμπαραστατών και αλληλέγγυων» αντιρατσιστών!

Σήμερα, λοιπόν, έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης!) συγκεντρώθηκαν περίπου 100 «προσφυγάκια» από την Συρία, συνεπικουρούμενα από στελέχη της συνιστώσας ΚΕΕΡΦΑ (της ΑΝΤΑΡCIA, στην οποία «συνωστίζονται» σταλινικοί και τροτσκιστές!!!).

Τα «προσφυγάκια» από την Συρία, αφού κατήγγειλαν
ότι είναι αδύνατη η συμβίωσή τους με τους Αφγανούς στο hot spot της Μαλακάσας (ρατσισμός!), απαίτησαν να μεριμνήσει το «αλληλέγγυο» κράτος των Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλων για να μεταφερθούν σε σπίτια και ξενοδοχεία της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε, ότι περίπου 160 «προσφυγάκια» από την Συρία, ανάμεσα τους και γυναικόπαιδα, έφυγαν από το hot spot της Μαλακάσας μετά την ρατσιστική δολοφονία ενός ομοεθνούς τους από Αφγανούς πριν από 16 ημέρες και έκτοτε περιφέρονται στους δρόμους της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι Σύριοι: «κάθε οικογένεια στη Μαλακάσα βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι Αφγανοί μας απειλούν με μαχαίρια. Οι Αφγανοί μας λένε πως αν δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον θα σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας. Δεν ξέρουμε τι θέλουν από εμάς. Όταν ήρθαμε από τη Μαλακάσα στη Μόρια, οι Αφγανοί μας ξεκαθάρισαν πως δεν μας θέλουν στο κέντρο φιλοξενίας. Έτσι τώρα δημιουργούν πρόβλημα για να μας εκδιώξουν».

Όπως παρατηρούμε, δεν γίνεται καμία αναφορά σε κάποια «ομάδα ενοχλητικών προσφύγων» που τυχαίνει να είναι Αφγανοί, αλλά κατηγορούνται συλλήβδην οι Αφγανοί ως μαχαιροβγάλτες και εγκληματίες. Αν αυτό, σε συνδυασμό με τον ισχυρισμό των Σύριων ότι είναι αδύνατη η συμβίωσή τους με Αφγανούς, δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τότε ποιος είναι; Και τι δουλειά έχουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» σε μια συγκέντρωση όπου ακούγονται τέτοια ρατσιστικά παραληρήματα, αντί να προωθούν την ειρηνική συνύπαρξη των διαφόρων εθνοτικών ομάδων των «προσφύγων»;
Ο μπάρμπα-Σόρος το ξέρει ή να του στείλουμε… ραπόρτο;
πηγή - xryshaygh.com
Keywords
Τυχαία Θέματα