ΠΟΑΣΥ για καταλήψεις: Η αστυνομία επεμβαίνει μόνο όταν της δίνουν εντολές

Αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ξεκαθάρισε πως «η αστυνομία εκτελεί πάντοτε εντολές, αν δεν δοθούν δεν μπορεί να επέμβει».

www.eglimatikotita.gr -15 Μαρτίου 2017 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τις επιχειρήσεις σε χώρους που είχαν καταληφθεί, η ΠΟΑΣΥ καταγγέλλει ότι δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει την δουλειά της.

«Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που εμποδίζει
την Αστυνομία να κάνει το αυτονόητο; Ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας; Γιατί σε γειτονιές της Αθήνας η πρόσβαση της Αστυνομίας είναι απαγορευτική και οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι;», αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Γιατί;;;
Η χθεσινή αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να τερματιστούν οι καταλήψεις κτιρίων και να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους αποτελεί πράξη κράτους δικαίου.

Το απαράδεκτο γεγονός των καταλήψεων που χρόνια τώρα γιγαντώνεται με την άνευ προηγουμένου ανοχή της πολιτείας έχει ως αποτέλεσμα τη γέννηση ανομίας, βίας και είναι χώροι στους οποίους παρασκευάζονται κάθε είδους όπλα που φυσικά θα στραφούν εναντίον Αστυνομικών και όχι μόνο.

Δυστυχώς όμως στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν υπό κατάληψη από τους γνωστούς σε όλους μας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια για επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κατά περιουσίες πολιτών, χωρίς χρόνια τώρα κανείς να κάνει το παραμικρό.

Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που εμποδίζει την Αστυνομία να κάνει το αυτονόητο; Ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας; Γιατί σε γειτονιές της Αθήνας η πρόσβαση της Αστυνομίας είναι απαγορευτική και οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι;

Μήπως όλα αυτά δεν συνιστούν παράνομες πράξεις;

Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή τη χώρα για να εφαρμοστούν οι Νόμοι;

Τέλος, ας μην προστρέξουν ορισμένοι να αναρωτηθούν γιατί η Αστυνομία δεν επεμβαίνει. Το είπαμε:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα